Digital Farm Animals, AJ Mitchell – Without You Now

DIGITAL FARM ANIMALS ÖSSZEFOGOTT A FELTÖREKVŐ POP ÉNEKESSEL AJ MITCHELL -LEL
A “WITHOUT YOU NOW” CÍMŰ DALBAN

HALLGASD MEG ITT

Jelenlegi sikersorozata folytatásaként Digital Farm Animals összefogott AJ Mitchell-el, hogy kiadják a poppos kollaborációjukat “Without You Now” címmel az Arista Records gondozásában. AJ szenvedélyes énekdallamai hajtják a Digital Farm Animal producerelte dalt, mely merész és ragadós ütemmel szárnyal végig.

A “Without You Now” Digital Farm Animals előző kiadványait követi, a “Next To You”-t Becky G és Rvssian közreműködésével és a “Next To You Part II”-t Becky G , Rvssian és az Afrobeat megasztár, Davido közreműködésével. A dalról a Rolling Stone magazin így ír: “Digital Farm Animals és Rvssian produkciója tökéletesnek tűnik a pop egykori bátorságával…” A “Next To You” előtt Digital Farm Animals megjelentette a “Lookin’ For”-t Danny Ocean venezuelai előadó közreműködésével. Az Earmilk magazin szerint a dalra egyszerre jellemző a nyugodtság, a funky, a komolyság és csordultig tele van érzelmekkel.

AJ Mitchell 2018-as lemezkiadós debütáló EP-je, a Hopeful gondoskodott hatalmas momentumokról olyan slágerek sorozatával, mint az “I Don’t Want You Back” (12,8 millió meghallgatás) és a “Girls” (8,7 millió meghallgatás). Eközben rendszeresen elérte a több, mint 1,5 havi hallgatót Spotify-on. Legfrissebb dala, az “All My Friends” már túl van a 20 millió meghallgatáson és a Pop Radio chart Top 20-as listájába is bekerült. Felhívta magára a figyelmet, hiszen a VEVO nevezte a 2019 DSCVR “Artist To Watch” kategóriában és fellépett a CBS’ Arthur Ashe Kids Day-benThe Today Show-banGood Day New York-ban, and KTLA-ben. 2019-re elérte a 2 milliónál is több követőt és neki látott újévkor a “Hopeful Tour”-nak a “No Plans” című dalának közreműködőjének, Marteen társaságában.

Digital Farm Animals elmondta: “Nelson Mandela, Gandhi, Teréz anya. csak néhány név, melyek büszkeséggel töltenek el. AJ Mitchell-t sem kell kihagyni. Privilégium és megtiszteltetés, hogy olyannal dolgozom, akiben hiszek és ez nagyon nagy dolog. Hihetetlenül tehetséges, szerény és egy elképesztő szövegíró-énekes. Alig várom, hogy megjelenjen és remélem az emberek meghallgatják vagy nagyon szomorú leszek, mindenkinek elújságoltam, hogy ez sláger lesz.”

AJ Mitchell így nyilatkozott: “Hatalmas rajongója vagyok Digital Farm Animalsnak és mikor felmerült a lehetőség, hogy együtt dolgozhatok vele ezen a dalon, teljesen bezsongtam.”

DIGITAL FARM ANIMALS-RÓL
Az Északnyugat-Londonból származó művész, producer és dalszerző, Digital Farm Animals olyan ellenállhatatlan popslágereket tudhat magáénak, mint Dua Lipa átütő dala, a “Be the One”, Galantis “No Money” című szerzeménye és Louis Tomlinson “Back To You”-ja Bebe Rexha közreműködésével. Digital Farm Animals komoly sikereket ért el Hailee Steinfield, Galantis és Cash Cash közreműködésével (utóbbi a 2016-os “Millionaire” című dalon működik közre Nelly társaságában, mely azonnal a #25 helyig jutott a UK Singles Charton)

És mialatt Digital Farm Animals egyre nagyobb húzóerővé válik a popvilágban, addig folytatja a klub-meghódító felvételek gyártását, mint például a “Tokyo Nights” (2018-as kollaboráció Shaun Frank-el és Dragonette-el) olyan közreműködőkkel, mint Alan Walker és Tiesto.

Hip-hop, funk, elektronikus és pop elemeket beágyazva, erőteljes vokálokkal és történetmeséléssel aláfestve Digital Farm Animal új zenével fog előre haladni 2019-ben. A “Lookin’ For”-ral és a “Next To You”-val, mint a hamarosan megjelenő projektjének első kiadványaival, Digital Farm Animals megmutatja saját leleményességét az eddigi legmélyebben hipnotikus munkájában.

AJ MITCHELL-RŐL
AJ Mitchell egy feltörekvő énekes-dalszerző az Illinois-beli Belleville-ből, akit először a saját kiadású “Used To Be” dala tett fel a térképre, melyet 13 éves korában írt. A hip-hop nagyágyú Mike Dean producerelte a dalt és több, mint 60 millió meghallgatást ért el. A 2016 óta Los Angelesben székelő AJ megjentette debütáló EP-jét, a Hopeful-t, az Epic Records gondozásában 2018-ban. Mitchell két dala is bekerült az amerikai rádiós lista Top 40-jébe: a “Girls” és a 2019 márciusi “All My Friends”, ami Top 20 közé fúrta magát a Pop Rádióban. Aj Mitchell több, mint 100 millió meghallgatást tudhat magáénak világszerte valamint, havi 2 milliónál is több hallgatóval rendelkezik.

Hallgasd meg a „Without You Now”-t
https://DFAxAJMitchell.lnk.to/WithoutYouNow

Lépj kapcsoaltba Digital Farm Animals-szal:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

AJ Mitchell elérhetőségei:
Weboldal | Facebook | Instagram | Twitter | YouTube

Hozzászólások

Hozzászólás