Martin Garrix feat. JRM – These Are The Times

Július 18-án jelent meg a ‘These Are The Times’ és az egyik legintimebb és legfelismerhetőbb pillanatot mutatja be: a fülhallgató megosztását a szerelmeddel. A klip egy srác (aki az AXE Martin Garrix limitált kiadású spray-t használta) és egy lány történetét meséli el, akik találnak egy-egy félpár fülhallgatót, amin ugyanaz a dal hallható. Mindketten követik a fülhallgató kábelét, ezáltal egy váratlan kalandba keverednek és végül egymásra találnak.

Ivana Bobic rendezte a 72andSunny Amsterdam által készített videót, aki korábban a Bloc Party-val és Hannah Wants-al is dolgozott együtt.

Azért, hogy újszerű módon hozza össze az embereket, az Axe és Martin Garrix felkérte rajongóit, hogy osszák meg füles-megosztó pillanataikat, mellyel akár szerepelhetnek az új klipben. A TikTok nevű egyre népszerűbb közösségi médiafelületen folytatták a megmozdulást #movesyoucloser néven, arra biztatva Martin követőeit, hogy töltsék fel a legkreatívabb füles-megosztásukat.

A ‘These Are The Times’ lesz a reklámkampány hivatalos zenéje, mellyel az új AXE Martin Garrix limitált kiadású spray-t népszerűsítik, amely szintén feltűnik a videóklipben is és még idén piacra dobják.

Martin Garrix elmondta: “Nagyon izgatott vagyok, hogy az AXE-al közösen dolgozhatok az új ‘These Are The Times’ című dalomon. A videó fantasztikus és alig várom, hogy mindenki láthassa a végeredményt.

William Humphries, az AXE Music globális márkamenedzsere így nyilatkozott: “Öröm volt újra Martinnal dolgozni újra – remek együttműködő és tökéletes nagykövete az AXE-nak, ugyanis folytatjuk a növekedést a zenei platformon. A kampányban kihangsúlyoztuk a nyilvánvaló zenei kapcsolatot, melyet folytatni fogunk a jövőben.

Adam Koppel, a 72andSunny Amsterdam kreatív rendezője a következőket mondta: “Ez a második videó, amit az Axe-nak és Martin Garrixnek készítettünk. Hatalmas volt! Ez egy nagyszerű együttműködés. Számunkra tökéletes lehetőség volt, hogy vidámságot, varázslatot és sármot vigyünk a vonzalom világába. És amikor letudsz dobni egy srácot egy vízi csúszdán, az csak egy jó nap lehet.”

Hozzászólások

Hozzászólás