Világszerte elérhető a Depeche Mode, SPiRiTS in the Forest című kiadványa

A rajongók, és a kritikusok elismerése, illetve mozisikere után, a Depeche Mode  egyszerre adta ki DVD-n és Blu-Ray-en, a korszakalkotó, teljes hosszúságú dokumentum- és koncertfilmet, „SPiRiTS in the Forest” címmel. A rajongók számára végre világszerte elérhető a dokumentumfilm, amelyet a Rolling Stone szerint „nagyszerű… empatikus”, és a Forbes magazin úgy hivatkozott rá mint a „a koncertfilmek új szabványa”.

A Depeche Mode a megjelenést, partnerével a Live Nation-el közösen ünnepelte, melynek köszönhetően a rajongók a LiVE SPiRiTS-et a Live Nation YouTube-csatornáján, valamint a Live From Home platformon keresztül tekinthették meg. Ez lehetőséget adott az együttes rajongóinak arra, hogy biztonságosan, megszakítás nélküli átélhessék a LiVE SPiRiTS koncertfelvételét, amit a csapat, a berlini Waldbühne-ben („Forest Stage”) forgatott.

A DVD & Blu-Ray kiadvány lehetőséget nyújt arra, hogy a „SPiRiTS in the Forest”-et, a maga teljességében élvezhessük , elmerülve magával ragadó világában, melyet a különböző bónuszfelvételek egészítenek ki. Ez a speciális négylemezes (két videolemez és két audiolemez) kiadvány egyszerre tartalmazza a „SPiRiTS in the Forest” című dokumentumfilmet, és a LiVE SPiRiTS-et, a teljes hosszúságú Depeche Mode koncertet, amelyet a Global Spirit Tour utolsó két előadásán, a berlini Waldbühne-ben vettek fel. A csomagban a két videolemez mellett két CD is található, amelyek a LiVE SPiRiTS teljes hangfelvételét tartalmazzák.

A „SPiRiTS in the Forest” egy kihagyhatatlan kiadvány a gyűjtők, a csapat régi rajongói, és az újonnan érkezők számára egyaránt.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás