Dynoro

Dynoro 1999. december 25-én látta meg a napvilágot a litván fővárosban, Vilniusban. Eredeti neve Edvinas Pechovskis. Legtöbben az „In My Mind” című nemzetközi slágeréről ismerik.

Először Soundcloudra és Spotify-ra töltötte fel remixeit 2013-ban. Népszerűségét otthonában, Litvániában egy „Lithuania HQ” nevű YouTube csatornának köszönheti. „In My Mind” című dala 2017 decemberében jelent meg, mely eredetileg egy 2012-ben megjelent dal és a világhírű Gigi D’Agostino „L’amour toujours”-jának mashupja. A dal végigsöpört Európában. Szerzői jogi problémák miatt a dal lekerült az online boltok polcairól és 2018 júniusában jelenhetett meg újra, melynél már Gigi D’Agostino már közreműködőként volt feltüntetve. Az új verzió már a B1 Recordings kiadó gondozásában jelenhetett meg, mely a Sony Music vállalata.

2018 júliusára a dal number one lett Németországban, Csehországban, Finnországban, Magyarországon, Szlovákiában, Svédországban, Svájcban, Lettországban, Norvégiában és benne volt a top 5-ben Belgiumban, Írországban, Hollandiában, az Egyesület Királyságban, Romániában, Lengyelországban és Ukrajnában.

Hozzászólások

Hozzászólás