LSD

Az LSD egy igazi szupergrupp. A brit Labirinth, az ausztrál énekesnő, Sia és az amerikai producer, Diploma triója 2018 májusában kidobta első dalát „Genius” címmel. Már márciusban láthatta a projekt logóját a nagyérdemű Diplo egyik instaposztjában. A már említett „Genius” nemcsak a nagylemezük vezető kislemeze lett, hanem a dal helyet kapott az EA Sports futballszimulátorában, a FIFA 19 nevű játékban.

A második dal, az „Audio” nem sokkal később május 10-én jelent meg, de a harmadik kislemezre sem kellett sokat várni. A „Thunderclouds” 2018. augusztus 9-én látta meg a napvilágot, ezt a dalt használta a Samsung a Galaxy Note 9 okostelefon promóciós kampányában.

A 10 számos Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD című album végül 2019. április 12-én jelent meg a Columbia Records gondozásában. A tíz dal egyike Lil Wayne remixe a „Genius” című dalra.

„Sok ember nem is tudja kicsoda Labirinth, de ő az egyik legőrültebb és legnagyobb hatású producer és dalszerző. Néhány éve ismerem, rajongója voltam a hip-hop felvételeinek. Siaval is dolgoztam együtt az utóbbi öt évben… Eredetileg nem voltam benne az LSD-ben, de aztán a kiadójuk bedobta az ötletet, hogy rántsanak be engem két olyan előadó közé, akik a legőrültebb, legkreatívabb emberek akikkel eddigi életem során találkoztam.” – nyilatkozott Diplo.

Hozzászólások

Hozzászólás