A Monsta X történelmet írt „All About Love”című lemezével

A Monsta X újra történelmet írt: az „All About Love” az első teljesen angol nyelvű album, amelyet egy k-pop csapat kiadott.

A lemez azonnal megtalálta közönségét, és világszerte lelkesen fogadták a rajongók.

A „Who Do You Love” kislemez már 47 millió lejátszáson, és 31 millió megnézésen van túl, melyet a „Someone’s Someone” (11 millió lejátszás, 19 milliós nézettség), a „Middle of the Night” ( 7 millió lejátszás, 5 milliós nézettség), illetve a „Love U” ( 7 milliós lejátszás) követ.

Az „All About Love” stílusokat, hangzásokat, és kultúrákat olvaszt össze, egy epikus popzenei albumon belül. A lemez igazi érzelmi hullámvasútként működik, melyre a legjobb példa a szakítás fájdalmáról szóló „Happy Without Me” című dal, melyet közvetlenül a pimasz és fogós „Got My Number” követ. A csapat dinamikáját legjobban a „Beside U” (feat Pitbull) érzékelteti, amely globális slágerként,  áthidalva minden kötöttséget, így egyesítve a világot, egyfajta koreai természeti erőként.

Az album sikerét megünnepelendő, a csapat többféle különleges eseményt szervezett rajongóinak. A legendás Sunset Stripen léptek fel, majd a neves „Barnes and Noble” boltban tartottak dedikálást, illetve rajongói találkozót.

Február 20-án a „Today” című show-ban adtak feledhetetlen előadást, majd másnap a „Kelly Clarkson” show-ban léptek fel.

Az együttes hamarosan amerikai turnéra indul, amely júniustól egészen július végéig fog tartani, és melynek előzménye ugyancsak egy korábban példa nélküli esemény: a Monsta X volt az első k-pop csapat aki sikeresen lépett fel az Egyesült Államokban.

Az „All About Love” elérhető világszerte az Epic Records gondozásában.

1. WHO DO U LOVE?
2. LOVE U
3. HAPPY WITHOUT ME
4. GOT MY NUMBER
5. SOMEONE’S SOMEONE
6. MIDDLE OF THE NIGHT
7. SHE’S THE ONE
8. YOU CAN’T HOLD MY HEART
9. MISBEHAVE
10. BESIDE U (feat. Pitbull)
11. BONUS TRACK – WHO DO U LOVE? (ft. French Montana) (will.i.am Remix)

Hozzászólások

Hozzászólás