A világ legnépszerűbb lánycsapata hatodik albumával jelentkezett

A várakozásnak vége.

A világ legnagyobb lányegyüttese, a Little Mix végre megjelentette régóta várt hatodik albumát, a „Confetti” -t.

Jade, Perrie, Leigh-Anne és Jesy az elmúlt évet az album elkészítésével töltötték, tökéletesítve azt a tizenhárom fantasztikus popdalból álló gyűjteményt, amely ismét megmutatja szenzációs tehetségüket a generációkon átívelő zene megalkotásában.

A „Confetti” megszületéséhez a zenekar együtt dolgozott a jelenlegi pop-slágergyárosok krémjével, beleértve Ariana dalszerzőjét Tayla Parx-ot, a világhírű MNEK-et, a TMS szupersztárjait, és Kamille-t akivel a csapat már korábban is együttműködött.

Az albumon megtalálhatók a nagy sikerű kislemezek, a „Break Up Song” és a „Holiday”, valamint a közelmúltban előzetesen bemutatott slágerek, a „Not A Pop Song” és a „Happiness”.

További kiemelkedő dalok: az azonnal ható refrénnel felvértezett új kislemez, a „Sweet Melody”, a fantasztikus címadó „Confetti”, a „Breathe” című harmónikus ballada, valamint a „My Love Won’t Let You Down”, amely a tiszta érzelmek fontosságáról szól.

A Little Mix az évek során a világ egyik legnagyobb lányzenekarává nőtte ki magát – világszerte több mint 50 millió lemezt adott el, több mint 19 millió Spotify-hallgatóval büszkélkedhet, több mint 3 milliárd YouTube-megtekintést, és 12 milliárd összesített hallgatottságot gyűjtött össze világszerte.

 2019-ben a zenekar „Woman Like Me” című daláért elnyerte második Brit Awards díját – melyet később élőben is előadtak a díjátadó ünnepségen. Az együttes a tavalyi évben három további díjat is elnyert: a Global Awards-on a „Legjobb Csapat” és a „Legjobb Dal” díját, valamint sorban a negyedik EMA díjukat, amely a legjobb brit előadónak járt.

2020-ban a „Break Up Song” című Top 10-es sláger túllépte a legnépszerűbb streaming oldalakon a 75 milliós hallgatottságot és Nagy-Britannia hivatalos slágerlistájának Top 10-es slágerévé vált, 300 ezer brit eladással. Idén novemberben a zenekar fellép az MTV 2020 EMA rendezvényeken, és előadják legnépszerűbb slágereiket.

 

Confetti

 1. “Break Up Song”
 2. “Holiday”
 3. “Sweet Melody”
 4. “Confetti”
 5. “Happiness”
 6. “Not a Pop Song”
 7. “Nothing But My Feelings”
 8. “Gloves Up”
 9. “A Mess (Happy 4 U)”
 10. “My Love Won’t Let You Down”
 11. “Rendezvous”
 12. “If You Want My Love”
 13. “Breathe”

 

Hozzászólások

Hozzászólás