Aguilera és Lovato harcias megmenekülésének története

Bemutatta legfrissebb dalának videóklipjét Christina Aguilera: a Luke Gilford rendezte alkotásban a közreműködő Demi Lovato-nak is komoly főszerep jutott.

A két szupersztár május 20-án, Los Angeles-ben, a 2018-as Billboard Music Awards díjátadó gálán mutatta be először a „Fall In Line” című szerzeményt, amelyről a tengerentúli sajtó csakis felsőfokban beszélt. A USA Today szerint „az este legkiemelkedőbb énekteljesítményét hallhattuk”, míg a Vogue arról írt, hogy „a páros úgy egyesítette az erőit, hogy arra mindenki felkapja a fejét”. Az új klip is Christina és Demi korlátokat nem ismerő barátságáról mesél, némileg futurisztikus és utópisztikus környezetbe száműzve a két feketébe öltözött hősnőt.

Christina Aguilera nyolcadik stúdióalbuma, a „Liberation” június 15-én jelenik majd meg. A lemez legelső dala, a Ty Dolla $ign és 2 Chainz közreműködésével megalkotott, provokatív „Accelerate” május 3-án érkezett, melyet 11-én a jóval szentimentálisabb „Twice” követett. Az anyag produceri munkálataiban maga Aguilera is aktívan részt vett, és Lovato mellett olyan vendégelőadókkal dolgozott együtt, mint GoldLink, Keida, XNDA és Shenseea.

A Liberation albumra a következő dalok kerülnek fel:
1.     Liberation
2.     Searching For Maria
3.     Maria
4.     Sick Of Sittin’
5.     Dreamers
6.     Fall In Line feat. Demi Lovato
7.     Right Moves feat. Keida & Shenseea
8.     Like I Do feat. GoldLink
9.     Deserve
10.  Twice
11.  I Don’t Need It Anymore (Interlude)
12.  Accelerate feat. Ty Dolla $ign & 2 Chainz
13.  Pipe feat. XNDA
14.  Masochist
15.  Unless It’s With You

Hozzászólások

Hozzászólás