Akciódús romantikába csomagolva érkezik Alan Walker új slágere

Bár még “csak” 4 bombasláger rejlik a tarsolyában, Alan Walker – norvég zenei producer és DJ – globálisan máris az egyik legtöbbet streamelt művésszé vált, és bevéste nevét az elektronikus popzene legizgalmasabb előadói közé. Faded című slágere valószínűleg valamennyi zenével érintkező embernél a dallamtapadás tüneteit produkálta. Most visszatért All Falls Down című szerzeményével, melyet az amerikai popsztár Noah Cyrussal, Miley Cyrus húgával és a Digital Farm Animals művésznéven munkálkodó angol DJ-vel, Nicholas Gage-el közösen készített. A dal ráadásul egy titokzatos, futurisztikus világban játszódó, akciódús, mégis romantikus videóklip kíséretében látott napvilágot.

”Rendkívül izgatott vagyok, hogy végre megjelenik az új kislemezem, az All Falls Down. Amint meghallottam a kezdő taktusokat, azonnal szerelembe estem vele és alig várom, hogy a rajongóim is hallhassák. Elképesztő, hogy ilyen nagy nevekkel volt lehetőségem együtt dolgozni, Noah Cyrus hangja teljességgel hihetetlen!” – mesélte Alan Walker.

 ”Imádtam ezt a felvételt az első pillanattól kezdve, hogy meghallottam,” – mondta Noah Cyrus. “Csodálatos a dal részesének lenni egy ilyen vagány sráccal és tényleg hihetetlen, hogy részt vehetek ebben a projektben.”

Digital Farm Animals szintén nagyon pozitívan nyilatkozott a kollaboráció gyümölcséről; “Az All Falls Down arról szól, mikor valaki, akit a szívedbe zártál, mindig számíthat rád, még akkor is, ha minden elromlott… Szuper izgalmas volt Alannel együtt dolgozni, zseniális művész és nagyon jó barát. Noah hangja abszolút lenyűgöző, életre kel tőle a dal!”

 

 

A 2016-os év kétségtelenül az áttörés éve volt Walker számára első három kislemeze, a Faded (2015. december), a Sing Me To Sleep és az Alone kiadásával. Ezeket 2017-ben a Tired (feat. Gavin James) és a The Specter követte, illetve két instrumentális szerzemény, a Routine és az Ignite. Mára zenéjét több, mint 4 milliárdan streamelik világszerte, és debütáló kislemeze, a Faded kisfilmje csatlakozott azon zenei videók exkluzív táborához, melyek milliárdon felüli megtekintéssel büszkélkedhetnek a YouTube-on. A norvég DJ-titán a világ megannyi országában listavezető, az Egyesült Államokban utolsó két dala, az Alone és a Tired a US Dance Radio-lista első helyezettjeiként végeztek.

Alan Walker nem mellesleg az egyik legkeresettebb remixerré vált. Többek között a Coldplay, Sia, Charli XCX, Bruno Mars és Julia Michaels dalait gondolta újra és frissítette fel.

Idén nyakába vette Európát, illetve Észak-, Dél- és Közép-Amerikát is egy szinte végig teltházakat produkáló turné keretében. Közben olyan fesztiválok közönségeit vonta zenéje bűvkörébe, mint az Ultra, az EDC és a Tomorrowland, sőt, augusztusban hozzánk is eljutott, hogy megtáncoltassa a Strand Fesztivál résztvevőit. A “hadjárat” ősszel folytatódik és Oslóban a Nobel Béke-díj koncerten ér véget.

Hozzászólások

Hozzászólás