Szárnyal Alan Walker All Falls Down c. slágere – különleges YouTube live performance & Steve Aoki remix is készült belőle

A brit-norvég dj-producer Alan Walker és Noah Cyrus egészen különleges verzióban adták elő friss, All Falls Down című slágerüket. A Juliander vokáljával megspékelt performanszot a YouTube Space New York keretében videóra is vették, így megünnepelve a tracket övező lelkesedést és sikert, illetve a tényt, hogy Alan immár 10 millió YouTube-feliratkozóval büszkélkedhet. A kifejezetten YouTube-alkotók számára teremtett helyszín a legkorszerűbb felszereléseket biztosította a csúcsminőségű videós tartalom előállításához.

 “Alig vártam, hogy előadhassam az All Falls Down-t Noah Cyrus-szal és Julianderrel, és végre ezen a héten megtörtént a dolog! Mindketten remek művészek, és nagyon remélem, hogy valamennyi rajongóm világszerte élvezni fogja a végeredményt, legalább annyira, mint én. Az is csodás volt, hogy a YouTube Space New York platformján nyílt lehetőségünk színpadra vinni ezt a dalt, nagyon boldog vagyok, hogy lehetőséget adtak nekünk arra, hogy ez megtörténhessen!”– mesélte Alan.

Az Alan Walker és a YouTube közötti kapcsolat igazán szorosra fűződött már a kezdetek óta. Az ifjú tehetség annak idején YouTube-os oktatóvideók segítségével merült bele a produceri munka rejtelmeibe, majd elindította a videómegosztó oldal egyik legsikeresebb csatornáját. Népes rajongói bázisát azon tettével gyűjtötte maga köré, hogy elérhetővé tette zenéit a gamer-közösség számára, ezzel buzdítva őket arra, hogy használják fel bátran a videóik háttérzenéjeként. Ez az egyedülálló út vezetett odáig, hogy ő lett az egyik leggyakrabban streamelt művész, és debütáló dala, a Faded, a 38. legnézettebb és a 8. legtöbbet kedvelt videó a YouTube történelmében.

Az All Falls Down-t október 27-ei megjelenése óta több, mint 35 millióan streamelték, a videóklipet pedig 41 milliónál is többen nézték meg. A dal remixei – köztük a Steve Aoki által készített verzió – december 1-től elérhetőek a digitális kereskedelemben és a streaming oldalakon. Kattints >> IDE <<, ha megvennéd/streamelnéd a remixeket, vagy >> IDE <<, ha megvennéd/streamelnéd az eredeti dalt!

Csupán két rövid év alatt Alan Walker közel 5 millió streamet zsebelt be világszerte, élénk, energiától kicsattanó ütemeivel és harmonikus, érzelemdús melódiáival. Munkássága mostanra 32 országban vált arany és platinalemezzé, és több, mint 15 millió ember követi alkotásának mozzanatait a közösségi médiában.

Hozzászólások

Hozzászólás