Szárnyal Alan Walker All Falls Down c. slágere – különleges YouTube live performance & Steve Aoki remix is készült belőle

A brit-norvég dj-producer Alan Walker és Noah Cyrus egészen különleges verzióban adták elő friss, All Falls Down című slágerüket. A Juliander vokáljával megspékelt performanszot a YouTube Space New York keretében videóra is vették, így megünnepelve a tracket övező lelkesedést és sikert, illetve a tényt, hogy Alan immár 10 millió YouTube-feliratkozóval büszkélkedhet. A kifejezetten YouTube-alkotók számára teremtett helyszín a legkorszerűbb felszereléseket biztosította a csúcsminőségű videós tartalom előállításához.

 “Alig vártam, hogy előadhassam az All Falls Down-t Noah Cyrus-szal és Julianderrel, és végre ezen a héten megtörtént a dolog! Mindketten remek művészek, és nagyon remélem, hogy valamennyi rajongóm világszerte élvezni fogja a végeredményt, legalább annyira, mint én. Az is csodás volt, hogy a YouTube Space New York platformján nyílt lehetőségünk színpadra vinni ezt a dalt, nagyon boldog vagyok, hogy lehetőséget adtak nekünk arra, hogy ez megtörténhessen!”– mesélte Alan.

Az Alan Walker és a YouTube közötti kapcsolat igazán szorosra fűződött már a kezdetek óta. Az ifjú tehetség annak idején YouTube-os oktatóvideók segítségével merült bele a produceri munka rejtelmeibe, majd elindította a videómegosztó oldal egyik legsikeresebb csatornáját. Népes rajongói bázisát azon tettével gyűjtötte maga köré, hogy elérhetővé tette zenéit a gamer-közösség számára, ezzel buzdítva őket arra, hogy használják fel bátran a videóik háttérzenéjeként. Ez az egyedülálló út vezetett odáig, hogy ő lett az egyik leggyakrabban streamelt művész, és debütáló dala, a Faded, a 38. legnézettebb és a 8. legtöbbet kedvelt videó a YouTube történelmében.

Az All Falls Down-t október 27-ei megjelenése óta több, mint 35 millióan streamelték, a videóklipet pedig 41 milliónál is többen nézték meg. A dal remixei – köztük a Steve Aoki által készített verzió – december 1-től elérhetőek a digitális kereskedelemben és a streaming oldalakon. Kattints >> IDE <<, ha megvennéd/streamelnéd a remixeket, vagy >> IDE <<, ha megvennéd/streamelnéd az eredeti dalt!

Csupán két rövid év alatt Alan Walker közel 5 millió streamet zsebelt be világszerte, élénk, energiától kicsattanó ütemeivel és harmonikus, érzelemdús melódiáival. Munkássága mostanra 32 országban vált arany és platinalemezzé, és több, mint 15 millió ember követi alkotásának mozzanatait a közösségi médiában.

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop