Anitta és Pedro Capó lesznek a záróceremónia főattrakciói

A latin-amerikai popsztár a Puerto Rico-i sztárral közösen július 7-én a Maracaná Stadiumban lép fel a döntőmérkőzésen 17 órakor brazil idő szerint.A legnagyobb latin-amerikai előadók közül kettő lesz a CONMEBOL Copa America Brazil 2019 záróceremónia sztárfellépői a Maracana Stadiumban július 7-én. A szervezők megerősítették, hogy Anitta és Pedro Capó lesznek a zenei attrakciói a legrégebbi tornaviadal 46. alkalommal megrendezésre kerülő döntőjén. Ez lesz az első alkalom, hogy a brazil sztár duettet fog énekelni a Puerto Rico-i sztárral.Slágereivel, a „Show das Podererosas”-szal, a „Paradinha”-val és a „Bang”-gel Anitta bálvány lett a legtöbb brazíliai zenei ízlését eltalálva. A carioca (brazil táncfajta) művész tehetsége referencia volt a nemzetközi szcéna számára és ennek köszönhetően már olyan nagy celebekkel is duettezhetett, mint Madonna és Maluma.“Büszkeség és öröm tölt el a meghívással kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy ez is egy felejthetetlen pillanata lesz a karrieremnek. Nagyon különleges előadás lesz.” – mesélte Anitta a CONMEBOL Copa America Brazil 2019 záróceremóniájáról.A hires Puerto Rico-i énekes, Bobby Capó unokája, Pedro Capó nemcsak gyönyörű hangjáról ismert, hanem olyan szerzeményeiről is, mint a legfrissebb “Calma”. Pedro Capó 38 évesen egy művészeti projekttel az amerikai piacon, valamint nagy rajongója a brazil zenének és elkészítette a spanyol változatát a “Vamos Fugir” című Gilberto Gil-dalnak – ez lett a „Vamos a Huir”.

 “Tisztelettel és meghatottsággal fogadtam a meghívást. A CONMEBOL Copa America jelképezi a latin-amerikai sport szellemét és összefog minket kulturálisan. Fontos megemlíteni, hogy megoszthatom Anitta-val ezt a pillanatot a saját országában. Nagyon szerencsés.” – mondta Pedro CapóA CONMEBOL Copa America Brazil 2019 záróünnepsége lesz az utolsó része a történetnek, mely június 14-én indult el a verseny nyitóceremóniáján. A dél-amerikai emberek energiája és egysége még egyszer túlfeszítődik Edson Erdmann showjában, aki olyan nagyszabású műsorszámok és előadások tervezője és művészeti rendezője, mint az olimpiai láng meggyújtása Candelária-ban a 2016-os rioi nyári olimpiai játékok számára vagy a 2013-as Katolikus Ifjúsági Világtalálkozó.CONMEBOL Copa America Brazil 201946. alkalommal kerül megrendezésre a világ legrégebbi nemzetközi futballtornája, mely 30 év után visszatér Brazíliába, ahol 5 szervező város (Belo Horizonte, Porto Alegre, Rio de Janeiro, Salvador és São Paulo) 6 stadionjában játsza meccseit a 12 nemzeti válogatott. 9 FIFA világbajnok és számos világhírű futballista fog a pályára lépni.A CONMEOL dél-amerikai résztvevőin (Brazília, Argentína, Bolivía, Chile, Kolumbia, Ecuador, Paraguay, Peru, Uruguay és Venezuela) kívül Japán és Qatar lesznek a vendégrésztvevők.

Hozzászólások

Hozzászólás

Anitta és Pedro Capó lesznek a záróceremónia főattrakciói

A latin-amerikai popsztár a Puerto Rico-i sztárral közösen július 7-én a Maracaná Stadiumban lép fel a döntőmérkőzésen 17 órakor brazil idő szerint.

A legnagyobb latin-amerikai előadók közül kettő lesz a CONMEBOL Copa America Brazil 2019 záróceremónia sztárfellépői a Maracana Stadiumban július 7-én. A szervezők megerősítették, hogy Anitta és Pedro Capó lesznek a zenei attrakciói a legrégebbi tornaviadal 46. alkalommal megrendezésre kerülő döntőjén. Ez lesz az első alkalom, hogy a brazil sztár duettet fog énekelni a Puerto Rico-i sztárral.

Slágereivel, a „Show das Podererosas”-szal, a „Paradinha”-val és a „Bang”-gel Anitta bálvány lett a legtöbb brazíliai zenei ízlését eltalálva. A carioca (brazil táncfajta) művész tehetsége referencia volt a nemzetközi szcéna számára és ennek köszönhetően már olyan nagy celebekkel is duettezhetett, mint Madonna és Maluma.

“Büszkeség és öröm tölt el a meghívással kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy ez is egy felejthetetlen pillanata lesz a karrieremnek. Nagyon különleges előadás lesz.” – mesélte Anitta a CONMEBOL Copa America Brazil 2019 záróceremóniájáról.

A hires Puerto Rico-i énekes, Bobby Capó unokája, Pedro Capó nemcsak gyönyörű hangjáról ismert, hanem olyan szerzeményeiről is, mint a legfrissebb “Calma”. Pedro Capó 38 évesen egy művészeti projekttel az amerikai piacon, valamint nagy rajongója a brazil zenének és elkészítette a spanyol változatát a “Vamos Fugir” című Gilberto Gil-dalnak – ez lett a „Vamos a Huir”.

 “Tisztelettel és meghatottsággal fogadtam a meghívást. A CONMEBOL Copa America jelképezi a latin-amerikai sport szellemét és összefog minket kulturálisan. Fontos megemlíteni, hogy megoszthatom Anitta-val ezt a pillanatot a saját országában. Nagyon szerencsés.” – mondta Pedro Capó

A CONMEBOL Copa America Brazil 2019 záróünnepsége lesz az utolsó része a történetnek, mely június 14-én indult el a verseny nyitóceremóniáján. A dél-amerikai emberek energiája és egysége még egyszer túlfeszítődik Edson Erdmann showjában, aki olyan nagyszabású műsorszámok és előadások tervezője és művészeti rendezője, mint az olimpiai láng meggyújtása Candelária-ban a 2016-os rioi nyári olimpiai játékok számára vagy a 2013-as Katolikus Ifjúsági Világtalálkozó.

CONMEBOL Copa America Brazil 2019

46. alkalommal kerül megrendezésre a világ legrégebbi nemzetközi futballtornája, mely 30 év után visszatér Brazíliába, ahol 5 szervező város (Belo Horizonte, Porto Alegre, Rio de Janeiro, Salvador és São Paulo) 6 stadionjában játsza meccseit a 12 nemzeti válogatott. 9 FIFA világbajnok és számos világhírű futballista fog a pályára lépni.

A CONMEOL dél-amerikai résztvevőin (Brazília, Argentína, Bolivía, Chile, Kolumbia, Ecuador, Paraguay, Peru, Uruguay és Venezuela) kívül Japán és Qatar lesznek a vendégrésztvevők.

Hozzászólások

Hozzászólás