16 perces kisfilmmel és meglepetés-koncerttel kényezteti rajongóit az Arcade Fire

16 perces kisfilmmel örvendeztette meg rajongóit az Arcade Fire! A Money + Love című alkotást David Wilson rendezte és a forgatókönyvét is ő írta az Arcade Fire tagjaival karöltve. A főszerepben a zenekart és Toni Collette színésznőt köszönthetjük.

 

 

A Money + Love baljós jövőt fest le, melyben az Arcade Fire 360 fokos megállapodást köt az Everything Now névre keresztelt globális média és kereskedelmi vállalattal. A társadalomkritikával átitatott, esetenként akciófilm és drámai hangulatokkal dúsított képsorok bemutatják, ahogy a banda fellázad a kizsákmányolás ellen és az alapító tag házaspár, Win Butler és Régine Chassagne párosa is elszakad egymástól. Mindeközben legújabb, Grammy-jelölt Everything Now című albumuk Put Your Money on Me és We Don’t Deserve Love című dalai szolgálnak az események betétdalául.

A kisfilm premierjére a new york-i Gramercy Színházban került sor, ahol egészen váratlan fordulatnak lehettek részesei a nézők. Ugyan abban a hitben mentek oda, hogy a vetítés után “csupán” Spike Jonze beszélget majd az Arcade Fire tagokkal, viszont végül egy meglepetés koncertélménnyel is gazdagodhattak. A srácok 15 dalukat játszották el, köztük olyan ritkán prezentált kincseket, mint a Headlights Look Like Diamonds vagy a Antichrist Television Blues. A 600 szerencsés rajongó így a valaha volt talán legintimebb new york-i Arcade Fire koncert részesévé válhatott.

 

https://www.youtube.com/watch?v=9nyEcAzq0MY

A zenekar new york-i kiruccanása március 16-án a SaturdayNight Live műsorának színpadán folytatódott, ahol előadták a Money + Love-ban felcsendülő két dalt.

Június 17-én pedig végre a magyar közönség is megtapasztalhatja az igazi Arcade Fire-élményt, hiszen most először ellátogatnak kis hazánkba is.

Hozzászólások

Hozzászólás