Az idei Super Bowl döntőjén P!nk énekli a himnuszt, a félidőt pedig Justin Timberlake teszi felejthetetlenné

P!nk a napokban két nagy bejelentést is útjára engedett. Február 4-én ő fogja énekelni az Egyesült Államok nemzeti himnuszát a 2018-as Super Bowl pregame show-jának estéjén, amit élőben közvetítenek majd. A Super Bowl a fő amerikaifutball-bajnokság, az NFL döntője. A nagyszabású sportesemény évről évre a legnézettebb televíziós műsor az USA-ban, de az időzónák labirintusának ellenére a világ számos pontján nyomon követik. A mérkőzés előtt hagyományszerűen egy ismert énekes, vagy énekesek éneklik el az amerikai himnuszt. A félidőben kisebbfajta koncertet rendeznek a pályán világsztárok részvételével. Korábban többek között Lady Gaga, Alicia Keys, Kelly Clarkson, Billy Joel, Jennifer Hudson, Beyoncé és a Backstreet Boys teljesítették a himnusz előadásának megtisztelő „küldetését”. P!nk most először lép majd a Super Bowl színpadára. Az énekesnő mellett a Siketek Országos Szövetségének nevében Alexandria Wailer színész és rendező amerikai jelnyelven adja majd elő a nemzeti himnuszt és az America The Beautiful című, hazafias érzelmekben gazdag dalt. A félidőben pedig, csakúgy, mint a 14 évvel ezelőtti, ikonikus Janet Jackson-duet alkalmával, Justin Timberlake teszi majd felejthetetlenné a halftime show-t.

A díva naptárában nem ez az egyetlen év eleji különleges performansz. Január 28-án fellép majd a 60. Grammy-gálán, ahol What About Us című slágerét a Legjobb pop szóló előadás kategóriában jelölték.

Az énekesnő októberben megjelent hetedik stúdióalbuma, a Beautiful Trauma a Billboard 200-as listáján első helyen debütált, 2017-ben az Egyesült Királyságban a nemzetközi albumok listájának élén végzett és az összes album között is ötödik helyezett lett, Ausztráliában pedig a dobogó második fokáig szárnyalt. P!nk 2018 márciusában, Phoenix városából indul soron következő világkörüli turnéjára.

Hozzászólások

Hozzászólás