Az idei Super Bowl döntőjén P!nk énekli a himnuszt, a félidőt pedig Justin Timberlake teszi felejthetetlenné

P!nk a napokban két nagy bejelentést is útjára engedett. Február 4-én ő fogja énekelni az Egyesült Államok nemzeti himnuszát a 2018-as Super Bowl pregame show-jának estéjén, amit élőben közvetítenek majd. A Super Bowl a fő amerikaifutball-bajnokság, az NFL döntője. A nagyszabású sportesemény évről évre a legnézettebb televíziós műsor az USA-ban, de az időzónák labirintusának ellenére a világ számos pontján nyomon követik. A mérkőzés előtt hagyományszerűen egy ismert énekes, vagy énekesek éneklik el az amerikai himnuszt. A félidőben kisebbfajta koncertet rendeznek a pályán világsztárok részvételével. Korábban többek között Lady Gaga, Alicia Keys, Kelly Clarkson, Billy Joel, Jennifer Hudson, Beyoncé és a Backstreet Boys teljesítették a himnusz előadásának megtisztelő „küldetését”. P!nk most először lép majd a Super Bowl színpadára. Az énekesnő mellett a Siketek Országos Szövetségének nevében Alexandria Wailer színész és rendező amerikai jelnyelven adja majd elő a nemzeti himnuszt és az America The Beautiful című, hazafias érzelmekben gazdag dalt. A félidőben pedig, csakúgy, mint a 14 évvel ezelőtti, ikonikus Janet Jackson-duet alkalmával, Justin Timberlake teszi majd felejthetetlenné a halftime show-t.

A díva naptárában nem ez az egyetlen év eleji különleges performansz. Január 28-án fellép majd a 60. Grammy-gálán, ahol What About Us című slágerét a Legjobb pop szóló előadás kategóriában jelölték.

Az énekesnő októberben megjelent hetedik stúdióalbuma, a Beautiful Trauma a Billboard 200-as listáján első helyen debütált, 2017-ben az Egyesült Királyságban a nemzetközi albumok listájának élén végzett és az összes album között is ötödik helyezett lett, Ausztráliában pedig a dobogó második fokáig szárnyalt. P!nk 2018 márciusában, Phoenix városából indul soron következő világkörüli turnéjára.

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop