Backstreet’s Back – új dallal ünnepli 25. évét az ikonikus fiúbanda

Megalapításuk 25. évfordulója apropóján visszatér tömegek kedvenc fiúbandája – és ifjúkori poszter-gyűjtemények fénypontja – a Backstreet Boys! Vadonatúj daluk, a Don’t Go Breaking My Heart és a hozzá készült videoklip egyrészt időutazás a 2000-es évek hajnalába – ugyanakkor modern köntösbe öltözteti az örökifjú formációt. A kisfilmet a zenekar bevált közreműködői, a Rich+Tone testvérek készítették.

 

 

“Abban a pillanatban, mikor meghallottuk, tudtuk, hogy ez egy különleges dal” nyilatkozta az egyik tag, Kevin Richardson. “Teljesen odavoltam a zongoráért és a szintiért. Mikor a groove berobban a második versszakban… AZTAAA! Jó versszak, vezérmotívum és dallam. Egyszerűen arra késztet, hogy újra és újra meghallgasd.”

Az új dal népszerűsítése céljából július 13-án a Backstreet Boys ellátogat a Good Morning America Summer Concert Series New York-i koncertsorozatába, a Central Parkba. A csapat több nyári rádióshow-ban is vendégeskedik majd, mielőtt folytatná a record döntögető Backstreet Boys: Larger Than Life elnevezésű, Las Vegas-i koncertszériát. Turnédátumok alább.

 

 

A Los Angeles-i sorozat első szakasza után rögzített Don’t Go Breaking My Heart-ban tökéletesen testet ölt az az energia, amit egy dinamikus, produktív év izgalma eredményez. Illetve az a kreatív atmoszféra is rengeteget lendített a BSB szekerén, amit pl. a Florida Georgia Line-nal készített 2017-es country sláger, a God, Your Mama, And Me készítése hozott magával.

“Rengeteg munkánk van az elmúlt 25 évben,” mondja AJ McLean. “Az RCA-nak és a kortársainknak hála tudjuk, hogy még nagyon sokáig fogunk régi és új rajongók tömegei előtt fellépni. Olyan érzés, mintha még csak most kezdődne minden.”

A Don’t Go Breaking My Heart dalszerzője az a Stephen Wrabel volt, aki többek között Ellie Gouldinggal is dolgozott már együtt, a produceri munkálatokat pedig Stuart Crichton (Kesha) és Jamie Hartman (James Bay) végezték.

 

 

Megannyi listavezető slágerrel – I Want It That Way, Everybody (Backstreet’s Back) – teltházas turnéval és tucatnyi díjjal 25 évig a Backstreet Boys ötöse a zeneipar történetének egyik legsikeresebb csapatának számított, ezt az örökséget szeretnék tovább vinni, ha a sors is úgy akarja, akár még további 25 évig.

Turnédátumok:

Május 19.       SPF Vegas 2018 at Cosmopolitan of Las Vegas   Las Vegas, NV

Június 2.         Wango Tango at Banc of California Stadium      Los Angeles, CA

Június 15t.     WBLI Summer Jam at Jones Beach                      Wantagh, NY

Július 13.        Good Morning America Summer Concert Series Central Park, NYC

Augusztus 18.   Winstar World Casino & Resort                          Thackerville, OK

Backstreet Boys: Larger Than Life Las Vegas Residency

Július 25., 27. és 28.

Augusztus 1., 3., 4., 8., 10. és 11.

Október 24., 26., 27. és 31.

November 2., 3., 7., 9., 10., 14., 16. és 17.

 

Hozzászólások

Hozzászólás