Zenével, emlékekkel és varázslattal teli Barbra Streisand vadonatúj koncertlemeze!

December 8-án érkezik Barbra Streisand The Music…The Mem’ries…the Magic! címre keresztelt koncertalbuma, azonos című, 2016-os, 13 várost érintő, észak-amerikai turnéjának manifesztálódása – amit a rajongók már elő is rendelhetnek! November 22-én pedig egy különleges Netflixes premierre kerül sor; az ikonikus szupersztár körútjának utolsó állomásán egy páratlan kisfilm is készült, mely betekintést enged a várva várt albumon szereplő legendás dalcsokorba. A koncertlemezen Barbra legemlékezetesebb albumairól csendülnek fel slágerek, például a Funny Girl, a Funny Lady, a Yentl, a Star Is Born kiadványok gyöngyszemei, egy Jamie Foxx-szal közös, kivételes duett, valamint ritkaságok és újdonságok. Egy pazar ízelítő már napvilágot is látott a Pure Imagination című dal koncertfelvételének formájában:

A lemez két verzióban lesz elérhető (dallisták lentebb): egy sima CD-s, 19 dalt tartalmazó kiadvány, és egy kétlemezes, deluxe szett, melyen az egész koncertanyag hallható lesz. Utóbbin az énekesnő legutóbbi, listavezető albuma, az ENCORE Movie Partners Sing Broadway felvételének kulisszái mögé is betekintést enged. (Érdekes tény, hogy Barbra Streisand az egyetlen olyan művész, aki hat egymást követő évtizedben is listavezető lemezt produkált.) A nemzetközileg elismert művészek sorába, akik az ENCORE album munkálataiban résztvettek, többek között Alec Baldwin, Chris Pine, Jamie Foxx, Melissa McCarthy, Anne Hathaway és Hugh Jackman is beletartozik.

A 13 várost érintő turnét kiváló értékelések és rekordszámú, teltházas közönség fogadta. A Netflix koncert TV különkiadását, a Barbra: The Music… The Mem’ries…the Magic!-et Barbra Streisand Jim Gable-lel közösen rendezte, és Jay Landers-szel és Richard Jay-Alexanderrel együtt írta. A különleges anyagot a Netflix November 22-én, 12:01-től kezdi streamelni.

Barbra Streisand 52 arany, 31 platina és 13 multi-platina lemezt készített karrierje során. Ő az egyetlen nő, aki felkerült az All-Time Top 10 Best Selling Artists-listára. 34 albuma végzett az amerikai listák Top 10-ében, ő az egyetlen női eladó, aki elérte ezt a mérföldkövet – ez az eredmény Frank Sinatra mellé emeli. Női előadóként a legtöbb Billboard-listavezető albumot szintén ő tudhatja magáénak. Megannyi művészeti és -szórakoztató ágazat ikonja, eddig soha nem látott eredményeket ért el zenei felvételek terén, színészként, koncertelőadóként, producerként, rendezőként, íróként és dalszerzőként; két Oscar-díj, öt Emmy, tíz Golden Globe, nyolc Grammy, két speciális Grammy és számtalan más díj tulajdonosa, a különleges “EGOT” klub tagja, amibe az Emmy, Grammy, Oscar és Tony-díj nyertesek kerülhetnek.

DALLISTA

STANDARD CD PACKAGE

 1. People Overture (Entrance)
 2. The Way We Were
 3. Everything
 4. Being At War With Each Other
 5. No More Tears (Enough Is Enough)
 6. Evergreen
 7. You Don’t Bring Me Flowers
 8. Being Alive
 9. Papa, Can You Hear Me?
 10. Pure Imagination
 11. Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me) with Anthony Newley
 12. Losing My Mind
 13. Isn’t This Better
 14. How Lucky Can You Get
 15. Don’t Rain On My Parade
 16. People
 17. Climb Ev’ry Mountain with Jamie Foxx
 18. Happy Days Are Here Again
 19. I Didn’t Know What Time It Was

 

DELUXE CD PACKAGE

DISC 1:

ACT I

 1. People Overture (Entrance)
 2. The Way We Were
 3. Introductory Remarks 
 4. Everything
 5. Being At War With Each Other
 6. No More Tears (Enough Is Enough)
 7. Evergreen
 8. You Don’t Bring Me Flowers
 9. Being Alive
 10. Directing Movies 
 11. Papa, Can You Hear Me?

DISC 2:

ACT II

 1. Pure Imagination
 2. Making Encore (with Seth MacFarlane, Alec Baldwin, Chris Pine, Jamie Foxx, Antonio Banderas, Anne Hathaway, Hugh Jackman, Patrick Wilson, Melissa McCarthy, Daisy Ridley)
 3. Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me) with Anthony Newley
 4. Losing My Mind
 5. Isn’t This Better
 6. How Lucky Can You Get
 7. Don’t Rain On My Parade
 8. People
 9.  Climb Ev’ry Mountain with Jamie Foxx
 10. Happy Days Are Here Again
 11. Jingle Bells?
 12. With One More Look At You
 13. I Didn’t Know What Time It Was

BONUS TRACKS

 1. By The Way
 2. Children Will Listen
 3. Everything Must Change

Hozzászólások

Hozzászólás