BRITS Awards díjra jelölték a Bring Me The Horizon-t!

A Bring Me The Horizon-t nemrég a Grammy jelölés mellett, a neves BRITS Award díjra is jelölték a „Legjobb Együttes” kategóriában, többek között olyan előadók mellett mint a Coldplay, Bastille illetve Foals. Az együttesnek pályafutása során ez az első BRITS Award jelölése, ami egy hatalmas lépés a szélesebb közönséghez való eljutásukban.

Az együttes hamarosan részt vesz a Grammy díjátadón is, ahol az „amo” című albumuk is a jelöltek között van a „Legjobb rockalbum” kategóriában.

Mozgalmas év áll a csapat mögött, hiszen az „amo” 2019. januári megjelenését követően folyamatosan turnéztak, illetve novemberben egy vadonatúj számmal is meglepték a közönséget „Ludens” címmel, ami a nagysikerű „Death Stranding” című videójátékhoz készült. A szám érdekessége többek között az, hogy személyesen a játék designere Hideo Kojima kérte fel az együttest egy exkluzív dal megírására, illetve az hogy rekordidő, mindössze két nap alatt állt össze a dal végleges formája.

Ha mindez nem lenne elég, a Bring Me The Horizon december 27-én egy váratlan, meglepetéskiadvánnyal lepte meg rajongóit, ‘Music to…Go To…’ címmel, melynek dalai már most előkelő helyen állnak a különböző streaming oldalak hallgatottsági listáin.

Az együttes a nyarat az „amo” turnéjának folytatásával tölti Európában, az turnéállomások listája folyamatosan bővül.

Hozzászólások

Hozzászólás