Calvin Harris fülledt dallamokkal olvasztja meg a jégkirálynőt

Csillámló, jeges környezetben, mégis fülledt dallamokkal támad Calvin Harris skót DJ-dalszerző-zenei producer legújabb szerzeménye, a Faking It és a hozzá készült videó. Az elektronikus zene szárnyaló (lemez)lovasa szokásához híven izgalmas társakat választott maga mellé; új dalában az igéző dalszerző-énekesnőre, Kehlanira és az egzotikus hajkoronájú rapper Lil Yachty-re bízta a vokálokat. Ő maga jégoszlopok és hóesés közepette, hűvös eleganciával egy zongoránál ül.

A Faking It videóját – akárcsak a Katy Perry-t, Pharrell Williams-t és Big Sean-t felvonultató bombasláger, a Feels kisfilmjét – Emil Nava rendezte. A funkos lüktetésű, érzéki dallam egy tipikus, kererédes „se veled, se nélküled”-románc történetét fonja körbe, régi film hatását keltő, pasztelles álomképekbe csomagolva. A videóban Kehlani testesíti meg a magával ragadó jégkirálynőt, tépelődésének okozója pedig Lil Yachty, aki végül hős szerelmes módjára kézbe veszi sorsát és egy nagy kalapácsot, hogy szó szerint azzal próbálja megtörni a jeget.

A dal Harris 5. stúdióalbumának 5. kislemeze – a Slide, a Heatstroke, a Rollin és a Feels után. A Grammy-díjas, többszörös platina eladásokkal büszkélkedő DJ-mágus június 30-án megjelent új lemeze, a Funk Wav Bounces Vol. 1 máris milliós előadásokat produkál. Elkészítésében nem kevesebb, mint 19 sztárvendég vett részt – többek között a már említett Pharrell Williams, Katy Perry és Big Sean, valamint John Legend, Ariana Grande, Nicki Minaj, Snoop Dogg, Frank Ocean, Travis Scott, Future vagy PARTYNEXTDOOR.

Hozzászólások

Hozzászólás