Calvin Harris: Feels 2.0

Pillanatnyilag Calvin Harris Feels című dala az egyik legnépszerűbb sláger a világon, így nem csoda, hogy a skót DJ/producer készített egy második klipet is hozzá – amihez ismét sikerült megnyernie az összes közreműködőt, vagyis Pharrell Williams-t, Katy Perry-t és Big Seant.

Az Emil Nava által rendezett videóban – ő dirigálta amúgy az első változatot is – ismét nincsenek nagy megfejtések: egyszerűen csak összejön a négy sztár egy kis muzsikálásra, ám a csónakos, vízparti környezetet ezúttal egy változatos színekben pompázó belső térre cserélték fel. A főhős viszont nem változtatott semmin: ő ezúttal is basszusgitárt akasztott a nyakába a forgatás alatt.

A Feels egy újabb sikertörténet Harris számára: a track jelenleg a legtöbbet játszott felvétel az európai rádiók között, listavezető Nagy-Britanniában, Franciaországban, Írországban és Japánban, illetve 5. a Spotify Nemzetközi Top 50-es streamlistáján.

A Feels megtalálható a Grammy-díjas, többszörös platina eladásokkal büszkélkedő skót csillag új albumán: a Funk Wav Bounces Vol. 1 elkészítésében nem kevesebb, mint 19 vendég vett részt – többek között a már említett Pharrell Williams, Katy Perry és Big Sean, valamint John Legend, Ariana Grande, Nicki Minaj, Snoop Dogg, Frank Ocean, Travis Scott, Future, Kehlani vagy PARTYNEXTDOOR.

Hozzászólások

Hozzászólás