Szürreális hatásokkal operáló videóval jelentkezett Calvin Harris

Calvin Harris ezúttal a kanadai PARTYNEXTDOOR-ral fogott össze, hogy megalkossa a Nuh Ready Nuh Ready-t, amihez egy London utcáit, a rappert és a fel-felbukkanó táncosokat hipnotikus, szürreális világba mártó, retró és kaleidoszkópikus hatásokkal operáló videó is érkezett. A klubzene színezetű szerzeményt ugráló ütőhangszeres hangzás, könnyű szintetizátor és kóbor rézfúvós riffek ékesítik.

 

 

A Zane Lowe-val készített Beats 1 rádiós interjúban Harris PARTYNEXTDOOR énekesi és dalszerzői tehetségét dicsérte és arról beszélt, hogy a rapper szerinte megfejthetetlenül rejtélyes.

„Nem igazán sikerült kiismernem a közös munka során,”mondta el Harris. „De azt tudom, hogy a tolla, a hangja és amit létrehoz, a világ legjobbjai közé emeli. Az előző albumomon dolgoztam vele és tudtam, hogy nem használom ki eléggé a tehetségét, ezért szégyelltem magam. Egy dalban működött közre és úgy voltam vele, hogy ’Gyere, többet kell tenned, ha már egyszer képes vagy rá’. Szóval így is tettünk.”

A Nuh Ready Nuh Ready Calvin Harris első single-je a 2017-es, slágerekkel  gazdagon megpakolt Funk Wav Bounces Vol. 1. lemez óta, amin olyan közreműködők szerepeltek, mint Frank Ocean, Katy Perry, Pharrell, Big Sean, Migos, Lil Yachty, Future, Young Thug, Ariana Grande és Khalid.

PARTYNEXTDOOR 2016-ban jelentette meg legutóbbi stúdióalbumát, a PartyNextDoor 3-at. Következő, valószínűleg Club Atlantis címre keresztelt kiadványa ebben az évben várható.

 

Hozzászólások

Hozzászólás