Calvin Harris ezúttal Sam Smith-szel egyesítette erőit

A Grammy-díjas DJ-mágus, Calvin Harris egyesítette erőit az Oscar-, Golden Globe-, valamint többszörös Grammy-díjas, aranytorkú énekes-dalszerzővel, Sam Smith-szel! Augusztus 16-án megjelent a Promises című szerzemény, ami Harris vizuális retro-hullámába tökéletesen illeszkedve egy diszkógömb csillogású, flitteres színezetű dalszövegvideót is kapott. A dalt Calvin és Sam Jessie Reyezzel közösen írta.

 

 

A Promises Calvin Harris hazánkban is listavezető nyári slágerét, a Dua Lipa-val közös One Kiss-t követi a sorban, amit több, mint 830 millióan streameltek és hivatalos videoklipjének megtekintése is 302 millió felett jár a YouTube-on.

Augusztus 14-én Calvin belevágott ibizai, háromrészes party-sorozatába, melynek második részére augusztus 21-én kerül majd sor.

 

 

Sam Smith sem panaszkodhat, hisz I’m Not The Only One című megaslágerének videója immár elérte az 1 milliárd feletti nézőszámot, míg egy hónapja megjelent Baby, You Make Me Crazy c. szerzeménye 15 milliós látogatottságnál tart a videómegosztó oldalon. Habár Sam most először dolgozik együtt a skót DJ-producerrel, nem ez az első kikacsintása az elektronikus zene felé – korábban közreműködött a Disclosure Latch című slágerében is.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás