Januárban érkezik Camilla Cabello debütáló albuma, addig is itt van róla két újabb, igéző dal!

Körülbelül egy év telt el a Fifth Harmony lánycsapatából való kilépése óta, és a szárnyait bontogató, ám máris világsztárrá vált kubai-amerikai énekesnő, Camila Cabello végre bejelentette debütáló albumának érkezését. Havana című slágerének szerelmesei számára jól kezdődik majd 2018; január 12-én ugyanis napvilágot lát a várva-várt korong: a Camila névre keresztelt lemez >> IDE << kattintva máris előrendelhető! Ráadásul az előrendelők most Camila két legújabb trackjének – a Never Be The Same és a Real Friends – letöltési jogosultságával is gazdagodnak. A december 7-én közzétett Real Friends egy szelíd, finom ballada, melyben puha ritmusszekció és kevés gitár öleli körbe Camila igéző énekét. Ezzel elentétben a Never Be the Same egy erőteljesebb, nagyobb volumenű sláger, melyben a szerelem hatása túlszárnyal minden tudatmódosító szert.

Az énekesnő a héten az Instagramján rántotta le a leplet a kiadvány megjelenésének dátumáról, címéről és borítójáról, a poszt pedig csupán két nap alatt több, mint másfél millió kedvelést generált. Az erőteljes, szenvedélyes és személyes hangvételű anyag végigvezet minket Camila utóbbi évének kalandos utazásán, és ahogy ő fogalmazott, “élete elmúlt évének filmzenéje” által közelebb kerülhetünk hozzá, mint valaha.

„A lemez az én történetemet meséli el, egészen pontosan azt az utat, amelyen keresztül kitaláltam a sötétségből a fényre. Arról az időszakról szól, amikor nagyon elveszettnek éreztem magam, de végül sikerült kilábalnom ebből” – mesélte Camila a közösségi oldalán. Az album munkálataiba a korábban Katy Perry-vel és Ed Sheerannel is dolgozó Benny Blanco, Ryan Tedder, Pharrell Williams és Sia is besegített.  Ed Sheeran a vendégszereplők körét is színesíti, csakúgy, mint Charli XCX.

Camila körül a Young Thuggal közös, dupla platinalemezes Havana dal nyomán fordult meg igazán a világ. A track jelenleg is vezeti a Pop Radio és az iTunes Overall Top Songs listákat, a Billboard Hot 100-ban pedig immár ötödik hete őrzi második helyét, ezzel olyan előadók mellé emelve az ifjú amazont, mint Adele. A Havana a Spotify-on a negyedik legtöbbet streamelt művésszé tette Camilát, nem csoda hát, hogy MTV Europe Musis Awards és Latin American Music Awards performanszát kitörő lelkesedés és díj-eső övezte. A szerzeményből Daddy Yankee varázsolt remixet, aminek különlegessége, hogy először hallhatjuk benne Camila Cabello-t spanyol nyelven énekelni.  Szólóművészként ez már a másik Top 40 listavezető dala, korábban a Machine Gun Kelly-vel készített Bad Things is csúcsokat döntögetett. Ráadásul 2017-ben ő lett az első debütáló női előadó, aki a Top 40 élére került. A Billboard szerint azon művészek válogatott csoportjába került, akik szólóban és egy csapat tagjaként is vezették már a rádiós listákat, mint pl. Beyoncé, Justin Timberlake és Adam Levine.

Hozzászólások

Hozzászólás