Camila Cabello: rút kiskacsából a parkett tűsarkú ördöge

A Fifth Harmony volt tagja, Camila Cabello bemutatta a Young Thug vendégszereplésével rögzített, Havana című dalhoz forgatott klipet. A szerzemény napjaink egyik újabb latin pop szenzációja, amely több mint 200 millió streamet generált világszerte.

A videó az első képsorokkal kiparodizálja a szappanoperák világát, amely azonban a szürke egérke, otthonról ki nem mozduló főszereplő – akit maga a kubai származású Camila alakít – egyetlen igazi szenvedélyét jelenti. Később azonban az énekesnő mégis elhagyja a szülői házat (az egyszerre pongyolás és szakállas apa vagy anya tanácsára), és egy moziba megy, ahol a filmvásznon egy igazi karibi táncest eseményeit követheti nyomon. És mindez akkora hatást gyakorol rá, hogy… na de a csattanót nézze meg mindenki maga – természetesen a happy end nem marad el!

A klipben olyan latin szupersztárok jutottak szerephez Cabello kisasszony oldalán, mint Lele Pons és LeJuan James, a rendező pedig Dave Meyers volt, akinek sikerült valamit visszacsempésznie a humoros és sztorizós videók letűnt világából.

Camila Cabello tavaly decemberben távozott a lánycsapat Fifth Harmony soraiból, és a Havana szólópályafutása első nagy durranása: a dal csak a Spotify oldalán 200 millió feletti kattintásnál jár, a zenehallgató szolgáltatás Top 50-es nemzetközi és magyar slágerlistáján egyaránt a 2. helyig jutott, 38 ország iTunes listáján lett number one, további 88 (!!) országban pedig Top 10-es, míg a Billboard Hot 100-as slágerlistáján az első 20-ba került. Ezen felül platina lett Kanadában, Ausztráliában, Svédországban és Írországban, illetve bearanyozódott Új-Zélandon, Norvégiában és Chilében, de két héten át második volt Nagy-Britannia kislemezeket tömörítő slágerlistáján is. És a jelek szerint a klip sem hagyta hidegen a rajongókat, mivel nem egészen egy nap alatt 8.5 millióan látták.

Hozzászólások

Hozzászólás