Camila Cabello: rút kiskacsából a parkett tűsarkú ördöge

A Fifth Harmony volt tagja, Camila Cabello bemutatta a Young Thug vendégszereplésével rögzített, Havana című dalhoz forgatott klipet. A szerzemény napjaink egyik újabb latin pop szenzációja, amely több mint 200 millió streamet generált világszerte.

A videó az első képsorokkal kiparodizálja a szappanoperák világát, amely azonban a szürke egérke, otthonról ki nem mozduló főszereplő – akit maga a kubai származású Camila alakít – egyetlen igazi szenvedélyét jelenti. Később azonban az énekesnő mégis elhagyja a szülői házat (az egyszerre pongyolás és szakállas apa vagy anya tanácsára), és egy moziba megy, ahol a filmvásznon egy igazi karibi táncest eseményeit követheti nyomon. És mindez akkora hatást gyakorol rá, hogy… na de a csattanót nézze meg mindenki maga – természetesen a happy end nem marad el!

A klipben olyan latin szupersztárok jutottak szerephez Cabello kisasszony oldalán, mint Lele Pons és LeJuan James, a rendező pedig Dave Meyers volt, akinek sikerült valamit visszacsempésznie a humoros és sztorizós videók letűnt világából.

Camila Cabello tavaly decemberben távozott a lánycsapat Fifth Harmony soraiból, és a Havana szólópályafutása első nagy durranása: a dal csak a Spotify oldalán 200 millió feletti kattintásnál jár, a zenehallgató szolgáltatás Top 50-es nemzetközi és magyar slágerlistáján egyaránt a 2. helyig jutott, 38 ország iTunes listáján lett number one, további 88 (!!) országban pedig Top 10-es, míg a Billboard Hot 100-as slágerlistáján az első 20-ba került. Ezen felül platina lett Kanadában, Ausztráliában, Svédországban és Írországban, illetve bearanyozódott Új-Zélandon, Norvégiában és Chilében, de két héten át második volt Nagy-Britannia kislemezeket tömörítő slágerlistáján is. És a jelek szerint a klip sem hagyta hidegen a rajongókat, mivel nem egészen egy nap alatt 8.5 millióan látták.

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop