Camila Cabello minisorozatban mesél turnéja kulisszatitkairól

Camila Cabello háromrészes „dokumentumfilm-sorozattal” lepte meg rajongóit. Az énekesnő a 24K Magic Tour elnevezésű turnékörút során Bruno Mars nyitóelőadójaként léphetett a világot jelentő deszkákra az USA számos pontján, közben pedig videóblog formájában raktározta el élményeit.

A színfalak mögé bepillantást engedő minisorozat első (<< Kattints, és megnézheted!) párperces epizódja szeptember 21-én látott napvilágot, majd október 12-én jött a második, és november 13-án a befejező rész. Ez volt Camila legelső turnéja, melyen szólóművészként vett részt, elmondása szerint közben rengeteget változott, jó értelemben, és élete egyik legjobb időszakát köszönheti az útnak. Ebből csíphetünk el személyes momentumokat, koncertek körüli kulisszatitkokat, közben megismerkedhetünk az énekesnőt körülvevő és segítő családias csapattal, és betekintést nyerhetünk az ő bohókás pillanataiba is.

Karla Camila Cabello Estrabao, ismertebb nevén Camila Cabello kubai származású, amerikai énekesnő  az amerikai X-Faktor második évadában alakult Fifth Harmony igéző lánycsapat tagjaként vált ismertté, ám 2016 decemberében úgy döntött, szólókarrierbe kezd. Korábban, még a banda tagjaként közreműködött olyan slágerek megalkotásában, mint a Shawn Mendes-zel közös I Know What You Did Last Summer, és az amerikai rapper, Machine Gun Kelly oldalán rögzített Bad Things, melyek megalapozták a későbbi, 2017-re datálható kollaborációk táptalaját, mint a Cashmere Cattel közös Love Incredible, a Pitbullal és J Balvinnal megalkotott Hey Ma, vagy a Major Lazer, Travis Scott és Quavo társaságában érkező Know No Better. Közben Camila Cabelo belekezdett első szólóalbuma, a The Hurting. The Healing. The Loving munkálataiba. 2017 májusában megjelentette debütáló kislemezét a Crying In The Club-ot, melyet az I Have Questions és az OMG (ft. Quavo) dalok követtek, majd tüzes lendülettel berobbant és slágerré vált a Young Thuggal közös Havana.

A lemez az én történetemet meséli el, egészen pontosan azt az utat, amelyen keresztül kitaláltam a sötétségből a fényre. Arról az időszakról szól, amikor nagyon elveszettnek éreztem magam, de végül sikerült kilábalnom ebből” – mesélte Camila a közösségi oldalán. Az album munkálataiba a korábban Katy Perry-vel és Ed Sheerannel is dolgozó Benny Blanco, Ryan Tedder és Pharrell Williams is besegített.  A Crying in the Club dalt a feltörekvő csillag nemcsak énekesnőként, de szerzőként is jegyzi, és ebben nem más volt a segítőtársa, mint az ausztrál sztár, Sia.

Az ifjú popdíva körül igencsak felpörögtek az események. November 12-én fellépett az MTV Europe Music Awards londoni díjátadóján és bezsebelte a Legjobb Pop Előadónak járó díjat, illetve a madridi Los 40 zenei gálán is tarolt. Havana című slágere sorban hódítja a listákat; máris a Spotify top 10 tagja, az Apple Music listájának harmadik helyezettje, a napokban pedig Daddy Yankee készített hozzá remixet – sőt, egy telefonnal rögzített, vertikális videó is készült belőle.

Hozzászólások

Hozzászólás