Camila Cabello Franciaországot is levette a lábáról

A slágerlisták ifjú királynője, Camila Cabello tavasszal kelt útra, hogy Never Be The Same címre keresztelt turnéja keretében még inkább meghódítsa a világot és közelebb kerüljön szeretett rajongóihoz. Camila első, önálló szólóelőadói turnéja április 9-én Vancouverből indult – és olyan jelentős városok érintésével zajlik, mint Los Angeles, New York, Chicago, Denver, Boston, Toronto, London, Amszterdam, Berlin és Barcelona – majd október 5-én, Austinban zárul.

Az énekesnő párizsi koncertjére ma este kerül sor, de Camila már a nagyszabású rendezvény előtt tiszteletét tette jópár tv-s és rádióműsorban. A Le Quotidien színpadán páratlan fellépést adott Never Be The Same című slágerével, az NRJ Radio műsorában pedig a dal magávalragadó akusztikus verzióját és a Havana-t adta elő – még betegen is varázslatos atmoszférát teremtve – illetve beült kicsit a műsorvezetők közé, hogy néhány szórakoztató Shakira és Michael Jackson imitálás között remekül elszórakozzanak.

“Hihetetlen eljönni ide és látni a rajongóim arcát, hogy mennyire örülnek a dalaimnak. Mikor írtam az albumot, beleraktam magam egyfajta barlangba és teljesen elfelejtkeztem arról, hogy emberek ezen a barlangon kívül meghallgatják majd a dalokat. A fogadtatás, ami ezek után ért, teljesen hihetetlen és egy csodálatos meglepetés!” – nyilatkozta Cabello a Le Quotidien műsorában.

A szereplések hatására Camila Never Be The Same c. dala Franciaországban az iTunes listáján a 171. helyről az 57.-re teleportált, Camila c. albuma – mely korábban már elhagyta a Top 200-at – most 31. lett, az időtlen Havana pedig 79 helyet ugrott előre, egészen a 12. helyezésig!

Nézzétek és éljétek át ti is a mesés performanszokat!

Le Quotidien

 

NRJ – Havana

 

 

NRJ – Never Be The Same akusztikus verzió

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás