Még el sem kezdődött világkörüli turnéja, de máris Camila Cabello lábai előtt hever Japán és Nagy-Britannia

Camila Cabello az elmúlt hetekben a slágerlisták királynőjévé vált és sok Camilizer számára okozott nagy boldogságot a bejelentéssel, miszerint április 9-én turnéra indul. Viszont már a nagyszabású Never Be The Same koncertkörút előtt is útba ejtett néhány országot, így például legutóbb Nagy-Britanniában reklámozta slágerét és debütáló albumát.

A The Graham Norton Show műsorába is beugrott, ahol egy erőteljes Havana-performansz után lehuppant a kanapéra egy rövid beszélgetés erejéig Margot Robbie, Allison Janney, Daniel Kaluuya és Alicia Vikander társaságában, majd kifejezte izgatottságát a közelgő turnéval kapcsolatban. Ez az első koncertkörút, amit főelőadóként indít, ezért fokozottan izgatott és úgy érzi, hogy ez lesz a lehető legjobb módja annak, hogy dalai testet öltsenek. Brit rajongóihoz júniusban tér majd vissza. Látogatását követően Camila c. albuma 15 lépést tett előre az iTunes listáján, a 21.-ről a 6. helyre érkezett, Havana c. slágere pedig a 26.-ról a 21.-re lépett elő.

https://www.youtube.com/watch?v=fOk3K0tPgPQ

Kicsivel korábban, közvetlenül nagyszerű Grammy-s szereplése után Camila Japánban tett népszerűsítő kirándulást, ahol már a Narita reptéren elképesztő Camilizer-tömeg várta. Ezek után alig maradt egy szempillantásnyi szabadideje, annyi programra és műsorba hívták. Ellátogatott többek között a Music Station, a Mezamashi TV és a Sukkiri TV műsoraiba, melyekkel összességében több, mint 50 milliós nézettségre tett szert. Egyértelművé vált tehát, hogy a latinos Havana-láz Ázsiában is megállíthatatlanul tombol. A Mezamashi TV nemzetközi reggeliműsorában 15 millióan tekintették meg. Közvetlenül Music Station-beli szereplését és interjúját követően – ahol a Twice nevű, híres k-pop lánycsapattal is találkozott – debütáló albuma az iTunes Japan összesített album listáján a 13.-ról az 1. helyre ugrott, Havana és Never Be The Same című slágerei elsők lettek az iTunes Pop album & dal listáján. A Tower Records épületében 350 rajongó gyűlt össze egy autogram osztó esemény alkalmából. Camila megannyi magazin és óriásplakát felületére felkerült, rádióról rádióra járt, de közben időt szakított egy sündisznó simogatással kecsegtető kávézó meglátogatásra, közös főzőcskézésre egy helyi műsorvezetővel – kiderült, hogy a latin konyha mellett a sushi a kedvenc kulináris élvezete – és Kyoto-ban is kirándult egyet.

https://www.youtube.com/watch?v=TW_5dAfwyMU

https://www.youtube.com/watch?v=wrGCW-vbuoQ

 

Hallgasd vagy vásárold meg Camila c. albumát az alábbi linken!

Camila Cabello – Camila

Hozzászólások

Hozzászólás