Egy amerikai country sztár fűti tovább Camila Cabello slágerét

Camila Cabello Never Be The Same című slágerének mostanra örökbérletes helye lett a szívünkben, ráadásul most egy felturbózott változat is készült belőle.

 

 

Már az eredeti darab is egy egy erőteljes, nagy volumenű szerzemény, melyben a szerelem hatása túlszárnyal minden tudatmódosító szert. A tegnap megjelent verzióban pedig Kane Brown, amerikai country sztár hangja fűti tovább az egyébként is perzselő nótát. Camila így nyilatkozott az együttműködésről:

„Mikor írtuk ezt a dalt, Frank Dukes (producer) mindig azt mondta nekem, hogy a dallamok miatt, amiket beleszövök, lehetne akár egy country dal is. Mióta csak befejeztük, mindig ott motoszkált a fejemben, hogy újra lehetne gondolni egy country előadó oldalán is. Aztán egy nap hallottam Kane Brown What Ifs című számát és teljesen odavoltam! Rögtön tudtam, hogy ő a TÖKÉLETES közreműködő ehhez a munkához. Nagyon izgatott vagyok és remélem, hogy ti is annyira fogjátok imádni, amennyire én. És köszönet Kane, a mágikus hangodért, ez a dal mostantól egy új történetet mesél.”

 

 

Hallgasd vagy vásárold meg Camila Cabello debütáló albumát az alábbi linkre kattintva!

Camila Cabello – Camila

Hozzászólások

Hozzászólás