Így melegítette fel a Times Square-en vacogó tömeget Camila Cabello szilveszter éjjelén

A kegyetlenül lecsapó mínusz fokok dacára szilveszter éjjelén a New York-i Times Square milliós tömege táncmozdulatokra cserélte a vacogást. A New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest fergeteges ünnepségének melegséget árasztó fénypontja egyértelműen Camila Cabello volt. Az ifjú díva – 12 nappal debütáló albuma megjelenése előtt – előadta 2017 ikonikus slágerévé vált szerzeményét, a Havana-t.

https://www.youtube.com/watch?v=tiH07VpwSLY

Az énekesnő megolvasztotta a szíveket, megemelte a pulzusszámokat, felhevítette a hangulatot, Havanna fülledtségét varázsolva a fagyoskodó közönség estéjébe. Camillán kívül megannyi híresség, többek között Mariah Carey, Nick Jonas és a Sugarland gondoskodott az év utolsó éjszakájának felejthetetlenné tételéről.

Camila számára ez a nap egyékbént is emlékezetes marad, hiszen mint kiderült, Havana c. dala felkerült Barack Obama kedvenc 2017-es zenéinek listájára.

„Nem hiszem el, hogy Obama számára a Havana lett az év kedvenc dala, tényleg sírok, istenem, ne nézzetek rám” – kommentálta izgalmában a hírt Twitteren-oldalán.

 

Rendeld elő Camila Cabello január 12-én megjelenő, debütáló albumát az alábbi linkre kattintva: https://strm.hu/camilacabellocamila/

A lemez dallistája nemrég látott napvilágot, a Forbes magazin hasábjain pedig 2018 legjobban várt albumai közé sorolták.

1.       Never Be The Same

2.       All These Years

3.       She Loves Control

4.       Havana

5.       Inside Out

6.       Consequences

7.       Real Friends

8.       Something’s Gotta Give

9.       In The Dark

10.     Into It

 

Fotó: Billboard/Taylor Hill/FilmMagic

Hozzászólások

Hozzászólás