Új lemezével újra nagyot villant Christina Aguilera

A két gyermekes és 6 Grammy-s átváltozóművész, Christina Aguilera hat év „szünet” után, június 15-én jelenteti meg nyolcadik, Liberation címre keresztelt stúdióalbumát. A lemez legelső dala, a Ty Dolla $ign és 2 Chainz közreműködésével megalkotott Accelerate és a hozzá készült kacér videóklip május 3-án érkezett. Az egyszerre letisztult és provokatív kisfilm Zoey Grossman műve.

Rendeld elő az albumot >> IDE << kattintva! Ha így teszel, egyből megkapod az Accelerate című szerzeményt!

 

 

A közreműködő rappereknek hála az Accelerate Christina korábbi, könnyed popzenéjéhez képest hip-hoposabb, R&B-sebb ízvilágú, ami valószínűleg Kanye West produceri ténykedésének is köszönhető. Egy valami egészen biztos, az énekesnő visszatérése figyelemfelkeltőre sikeredett! Viszont ez csupán az első kóstoló a 15 dalt tartalmazó Liberation lemezről, melynek produceri munkálataiban maga Aguilera is aktívan részt vett, és olyan vendégelőadókkal dolgozott együtt, mint Demi Lovato, Keida és Shenseea. Christina szerint ez az anyag a “szabadság iránti vágyat” testesíti meg, miközben az imidzse „lecsupaszodik”, és egy új fejezetet kezd zenei munkásságában.

Olvasd el portrénak is beillő, Paper magazinos beszélgetésről készült cikkünket, melyben Christina először fedte fel megújult önmagát >> IDE << kattintva!

Liberation dallista

 1. Liberation
 2. Searching For Maria
 3. Maria
 4. Sick Of Sittin’
 5. Dreamers
 6. Fall In Line feat. Demi Lovato
 7. Right Moves feat. Keida & Shenseea
 8. Like I Do
 9. Deserve
 10. Twice
 11. I Don’t Need It Anymore (Interlude)
 12. Accelerate feat. Ty Dolla $ign & 2 Chainz
 13. Pipe
 14. Masochist
 15. Unless It’s With You

 

Christina Aguilera erőteljes, védjegyének számító hanggal és megannyi slágerrel büszkélkedhet. Karrierje alatt több, mint 43 millió lemezt adott el. A Billboard Hot 100 listáján öt listavezető dallal rendelkezik, így ő a negyedik olyan női előadó, aki három egymást követő évtizedben (1990-es, 2000-es és 2010-es évek) vezette ezt a listát. Hat Grammy-díjat nyert, beleértve egy Latin Grammy-t. Ő az egyetlen 30 év alatti előadó, aki bekerült a Rolling Stone Magazine Minden idők 100 legjobb énekese listájába. A televíziózás világába 2011-től kóstolt bele, amikor zsűritag lett az Emmy-díjas The Voice c. tehetségkutatóban. Hangját jótékonysági ügyekben is hallatja, több segélyszervezet szóvivője és gyakori adományozó.

Hozzászólások

Hozzászólás