Christina Aguilera a Balaton Soundon is fellépő GoldLinkkel szövetkezett legújabb dalában

Megérkezett Christina Aguilera egy hét múlva, június 15-én megjelenő új albumának negyedik, s egyben utolsó beharangozó dala. A Like I Do közreműködője nem más, mint GoldLink amerikai rapper, aki nyáron hazánkban is tiszteletét teszi a Balaton Soundon.

 

 

A jövő pénteken érkező Liberation Christina hatodik stúdióalbuma lesz. A lemez legelső dala, a Ty Dolla $ign és 2 Chainz közreműködésével megalkotott, provokatív Accelerate május 3-án érkezett, melyet 11-én a jóval szentimentálisabb Twice követett, majd május 16-án a Demi Lovato-val közös, öntudat turbózó Fall In Line. Utóbbi televíziós debütálására a 2018-as Billboard Music Awards díjátadóján került sor. Az USA Today szerint a két énekesnő „az este legerősebb énekhangjaival felszerelkezve felgyújtotta a színpadot”. A Billboard “robbanásveszélyes duett-csata”-ként jellemezte fellépésüket.

 

 

A Liberation produceri munkálataiban maga Aguilera is aktívan részt vett, és Lovato mellett olyan vendégelőadókkal dolgozott együtt, mint Keida, XNDA és Shenseea. Christina szerint ez az anyag a “szabadság iránti vágyat” testesíti meg, miközben az imidzse „lecsupaszodik”, és egy új fejezetet kezd zenei munkásságában.

Rendeld elő az albumot az alábbi linken!

Christina Aguilera – Liberation

Hozzászólások

Hozzászólás