CNCO – Megjelent a latin pop ifjú titánjainak várva várt lemeze!

Eljött a nap, hogy megjelenjen a legforróbb és legifjabb latin fiúbanda, a CNCO várva várt, második stúdióalbuma! A CNCO névre keresztelt kiadvány mostantól elérhető digitális és fizikai formátumban is. Kattints >> IDE << hogy megvásárold vagy meghallgasd a ropogós lemezt!

Mindössze két év kellett hozzá, hogy a CNCO-fiúk kitörölhetetlenül belevéssék magukat a latin pop történelmébe. Reggaeton Lento című megaslágerük immár 1 milliárdos YouTube-megtekintésnek örvend és többszörös platinalemez minősítést kapott egész Latin-Amerikában, az Egyesült Államokban és Spanyolországban is. A dal a Little Mix nevű angol lánybandával készített remix változata világszerte listavezetővé vált, pl. Nagy-Britanniában és Brazíliában is a rádiós listák élére került.

A CNCO album néhány korábban megjelent szerzeménye, mint pl. a Hey DJ feat. Yandel és a Mamita máris slágerekké váltak és legfrissebb dalai, a Fiesta en Mi Casa és a Mi Medicina is nagy sikernek örvendenek. Ráadásul a mai napon, a lemez megjelenése mellet egy vadonatúj single, a Sólo Yo is napvilágot látott.

 

 

Az Egyesült Államokat és Latin-Amerikát érintő turné szüneteiben és Miami-ban rögzített anyag a srácok tehetségét új irányokba terelte, elmondásuk szerint garantált meglepetést okozva meglévő és jövőbeli közönségüknek egyaránt.

A lemezen közreműködő zeneszerzők és producerek figyelemreméltó listája, a teljesség igénye nélkül: Icon Music, Edgar Barrera, David Cabrera, The Swaggernautz, Yasmil Marrufo, Mario Caceres, Frank Santofimio, Andy Clay, Matt Rad, Dabruk, Pinto Wahin

 

 

A banda most először dolgozott együtt az Icon Music Teammel – közösen írták a máris 11 milliós nézettséggel bíró Bonita-t és a No Me Sueltes című dalt is. Emellett a reggaetón legenda Yandel-lel és a Little Mix-szel is együttműködtek.

Habár még csupán néhány óra telt el a kiadvány megjelenése óta, 8 országban is a slágerlisták mezőnyében debütált. Malajziában és a Fülöp-szigeteken 7. helyezett, Izraelben 8., Szingapúrban és Tajvanon 11., Indonéziában 19., Törökországban 32., Ausztráliában 48. és Új-Zélandon 53. A rajongók már megjelenése előtt tömött sorokban várakoztak az üzletek előtt.

 

 

A CNCO néhány amerikai nagyvárosban (pl. New York, Connecticut, Chicago, Los Angeles, Irving) és Puerto Rico-ban különleges, autogram osztó dedikálásokat tart majd az album megjelenésének ünnepléseként április 6. és 12. között, majd két hetes promóciós körútra indulnak Spanyolországon, Németországon, Svédországon és Olaszországon keresztül.

CNCO dallista:

  1. Sólo Yo
  2. Hey Dj Ft. Yandel
  3. Se Vuelve Loca
  4. Mamita
  5. Fiesta En Mi Casa
  6. Noche Inolvidable
  7. Bonita
  8. Estoy Enamorado De Ti
  9. Mala Actitud
  10. Mi Medicina
  11. Fan Enamorada
  12. No Me Sueltes
  13. Demuéstrame
  14. Reggaetón Lento (Remix) Ft. Little Mix

Hallgasd vagy vásárold meg az albumot az alábbi linken!

CNCO – CNCO

 

Hozzászólások

Hozzászólás