“Mi Medicina” – Vadonatúj, perzselő CNCO-dal érkezett a dermesztő időjárás ellenszereként

A CNCO és a Little Mix Reggaetón Lento című slágerének szerelmesei örülhetnek, a latin popban utazó fiúbanda új albummal jelentkezik. A CNCO második stúdiólemeze április 6-án lát napvilágot és máris érkezett róla egy újabb nóta – íme a Mi Medicina! Szuper orvosság a dermesztő időjárás ellen:

A srácok számára mozgalmasan kezdődik az év, akárhol jártak, olvadozó szíveket maradtak izzó dallamaik nyomában. Februárban meghódították a Festival De Viña del Mar közönségét is, ahonnan a fődíjak mellett – a több, mint 4 millió szavazatnak hála – a Fesztivál legnépszerűbb művésze-díjjal térhettek haza.

Az esemény alkalmával 15 ezer résztvevő élvezhette a banda legnagyobb slágereinek ritmusait. Felcsendült a Hey DJ, a Quisiera, a Tu Luz, a Primera Cita és legutóbbi slágerük, a Mamita is. A végszó nem is lehetett más, mint a Reggaetón Lento. A srácok számára ez a lehetőség hatalmas megtiszteltetés volt, hiszen a fesztivál/dalverseny színpadán olyan világsztárok fordultak meg eddig, mint Julio Iglesias, Marco Antonio Solís, Plácido Domingo, Elton John, Ricky Martin, Juanes, The Backstreet Boys és Daddy Yankee.

Hamarosan az Egyesült Államokat, Latin-Amerikát és Európát is érintő promóciós turnéra indulnak, melynek során fellépnek többek között a los angeles-i iHeart Music Awards-on is, ahol 4 kategóriában jelölték őket – pl. a Az év legjobb fiúbandája és az Év latin művésze kategóriákban. Nemrég a Kids Choice Awards mezőnyében is bekerültek az Év kedvenc latin előadójának járó díjért folyó „küzdelembe” és A Billboard Latin Music Awards-on is finalisták négy kategóriában.

Aktuális slágerük a magyar rajongók körében is hódít, a Reggaetón Lento jelenleg a második a MAHASZ Rádiós Top 40-slágerlistáján.

Hozzászólások

Hozzászólás