Videoklip-köntöst kapott Craig David és a Bastille friss slágere, az I Know You

Videoklip érkezett Craig David és a Bastille vadonatúj, közös dalához, az I Know You-hoz. A szerzemény egyébként még nincs két hónapos, mégis a BBC Radio 1 A-listájáig emelkedett és a brit pop/R&B énekes január 26-án megjelenő, The Time Is Now c. albumán is helyet kap majd.

Craig a következőket mesélte a kollaborációról: “Én & Dan (Bastille) szerettünk volna írni egy dalt a befogadásról, a barátink iránt érzett szeretetről és nagyszerű, közös emlékekről. Az I Know You egy szép módja annak, hogy ráeszméljünk és ünnepeljük az élet szépségét, és azt, hogy az olyan egyszerű dolgok, mint egy közös este a barátainkkal, mennyi élvezetet is tud nyújtani. Ez minden bizonnyal egy olyan együttműködés volt, ami sok embert összeboronált és igazán különleges volt látni, hogy mindenki mennyire sok szeretetet pakolt bele ebbe a dalba és a közös munkába. Remélem, ti is élvezitek az új kisfilmet.”

Dan, a Bastille frontembere így nyilatkozott: “Mi mindig is nagy rajongói voltunk Craig munkásságának és az utóbbi években barátokká is váltunk, hiszen több közös koncertet tudhatunk a hátunk mögött. Így aztán közösen írni egy dalt a stúdióban teljesen természetes volt számunkra. Nagyon jól szórakoztunk az I Know You készítése közben, alig várom, hogy mindenki lássa a végeredményt.”

Az I Know You Craig David 7. stúdióalbumának negyedik beharangozója, a For The Gram, a Heartline és a GoldLinkkel közös Live in the Moment után. A január 26-án megjelenő The Time Is Now lemezen a Bastille-on és GoldLinkken kívül olyan közreműködők szorgoskodtak, mint JP Cooper, AJ Tracey, Ella Mai és Kaytranada. Hasonlóan parádés a producerek sora; többek között Tre Jean-Marie, Fraser T Smith, Jonas Blue, a Chase & Status és Blonde munkálkodtak a kiadványon.

 

A The Time Is Now dallistája

  1. Magic
  2. Heartline
  3. Brand New
  4. Going On
  5. Love Me Like It’s Yesterday
  6. For The Gram
  7. Get Involved feat. JP Cooper
  8. I Know You feat. Bastille
  9. Live In The Moment feat. KAYTRANADA and GoldLink
  10. Love Will Come Around
  11. Somebody Like Me feat. AJ Tracey
  12. Focus

Deluxe

  1. Reload with Chase & Status
  2. Talk To Me
  3. Talk To Me Pt. II feat. Ella Mai

Rendeld elő most! >> https://strm.hu/craigdavid-thetimeisnow/

Hozzászólások

Hozzászólás