Live in the Moment – Újabb ízelítő Craig David pénteken megjelenő, új albumáról!

Legutóbbi, friss slágerével, a Bastille-al közös I Know You-val jelenleg az iTunes Chart második helyén és a BBC Radio 1 és Radio 2 A-listáin trónolva Craig David egy pillanatra sem áll meg; máris itt van soron következő szerzeménye, a Live in the Moment!

Craig David hetedik stúdióalbumának megjelenésére sem kell már sokat várni, a kiadvány január 26-án érkezik, olyan közreműködők részvételével, mint JP Cooper, AJ Tracey, Ella Mai és a Bastille. A briliáns új dal esetében Craig a Grammy-díjas amerikai rapperrel, GoldLinkkel és az elismert producer Kaytranada-val fogott össze, aki ezúttal is gondoskodott a műfajok lenyűgöző, soul-t funkkal és R&B-vel ötvöző keverékéről.

Craig David így nyilatkozott friss szerzeményével kapcsolatban: “Alig vártam, hogy kiadjuk a kezeink közül ezt a dalt, mivel nagyon jól kifejezi az élethez való hozzáállásom; hogy mennyire elkezdtem értékelni a pillanatban élést, miután rájöttem, hogy akkor és ott történik az összes móka és csoda. Elképesztő volt ismét Kaytranada-val dolgozni, mindig nagyon korrekt az ütemekkel, szóval mikor meghallottam ezt a dallamot, azonnal szerelemebe estem a groove-jával és tudtam, mit akarok majd mondani. És amit még jobban szerettem ebben a trackben, az az, hogy egy olyan tehetséges rapperrel dolgozhattam együtt, mint GoldLink. Nem csak a hangulat volt hihetetlen a stúdióban, hanem az érzés is, hogy összekapcsolódhattam egy olyan művésszel, akinek a munkásságát már régóta követem, és aki mikrofonnal együtt és anélkül is egy csodálatos emberi lény. Nagyon izgatott vagyok, hogy az emberek végre hallhatják a végeredményt és jó hangosan bömböltethetik!

 GoldLink pedig a továbbiakat fűzte hozzá: “Nagyon természetes volt az egész dalrögzítési folyamat. Én sosem voltam ez a stúdióban többen dolgozunk-típus, inkább vagyok egy hálószoba-rapper, de ezúttal annyira családias volt a környezet, hogy előbújtam a csigaházamból és közösen alkothattam egy legendával. Craig az egyik legcsodásabb hang a zeneiparban és megtiszteltetés számomra, hogy részt vehetek az albumában.”

 

A The Time Is Now előrendelhető az alábbi linkre kattintva!

Craig David – The Time Is Now

Hozzászólások

Hozzászólás