When I Grow Up: Dimitri Vegas & Like Mike duója példaképükkel, Wiz Khalifával fogott össze

Június 22-én az elektronikus zene egyik legnagyobb, belga DJ duója, Dimitri Vegas & Like Mike, illetve a hip-hop szupersztár Wiz Khalifa megjelentette régóta várt közös együttműködésük gyümölcsét, a When I Grow Up című dalt! A premierre korábban az EDC Las Vegas nagyszínpadán került sor.

Dimitri és Michael elárulták, hogy számukra a Wiz Khalifával való közös munka egy álomprojekt beteljesedése:

„Az a szenvedélyünk, hogy folyamatosan fejlesszük a hangzásunkat, ugyanolyan erős, mint a szenvedélyünk a zene iránt, amit szeretünk és az előadók felé, akiket tisztelünk. Wiz Khalifa a mi szemünkben egyike azon modern rappereknek, akik a maguk útját járják és egy új korszakot határoznak meg a hip-hop történelemben. Mi abban a szcénában nevelkedtünk és ez a kezdetektől fogva hatással van a hangzásunkra, szóval a Wizzel való összefogás már évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennünk. Nagyon örülünk, hogy végre összejött és megmutathatjuk nektek a végeredményét!” – nyilatkozta a testvérpár, a track refrénjéhez passzoló módon, ami úgy szól, hogy „ha felnövök, olyan szeretnék lenni, mint Wiz Khalifa”.

 

 

A nyári slágernek is beillő dallal egyrészt az ifjú generációk inspirálását tűzték ki célul, ugyanakkor kiskori önmaguk is felelevenítődik: „Szeretnénk a gyerekek új generációjához szólni, pozitív töltetet és inspirációt adni nekik. Másrészt, ez egy visszatekintés is. Úgy értem, ha vagy valaki: egy művész, vagy egy sikeres üzletember, ha sikeres vagy bármilyen munkában, vagy boldog az életedben, akkor visszanézhetsz és mondhatod, hogy ’egyszer egy kisgyerek voltam nagy álmokkal, követtem az álmaimat és íme, most itt tartok.’”

A When I Grow Up egy játékos és kedves videó kíséretében érkezett, melyben Wiz, Dimitri és Mike életének különböző szakaszaiba nyerhetünk betekintést – rosszcsont, nagy álmokat szövögető kiskori alteregóiktól kezdve egészen az EDC Las Vegas show-jáig.

 

 

 „Ez nem egy tipikus Dimitri Vegas & Like Mike dal és dolgozunk még jó pár, mondjuk úgy, különböző típusú szerzeményen, amik nagyon meg fogják lepni az embereket.” – árulták el titokzatosan.

Elképzelhető, hogy a magyar rajongók jövő héten, egészen pontosan július 4-án élőben is hallhatják majd a friss, ropogós slágert, mivel Dimitri Vegas & Like Mike aznap a Balaton Sound vendége lesz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás