Doja Cat új slágere a “Say So” meghódította a világot

Doja Cat ugyan egyik napról a másikra lett híres „Moo” című slágerével, azonban ez a siker nem történt előzmények nélkül.

Már fiatalon is zenészkarrierre vágyott, köszönhetően családja támogatásának, tehetsége már hamar megmutatkozott: tinédzserként zongorázott és táncolt, 18 éves korára pedig már lemezszerződéssel rendelkezett.

2014-ben jelentette meg „Purr” című minialbumát, majd 2018-ban megérkezett első albuma is „Amala” címmel, rajta olyan slágerekkel mint „Roll with Us”, illetve a „Go to Town”. Nem sokkal az album megjelenése után, de még ugyanabban az évben jött ki önálló kislemezként „Moo” című dala, amely megismertette a fiatal sztár nevét a világgal, köszönhetően a számhoz készült egyszerű, önirónikus videóklipnek is, amely a Youtube-on már több közel 70 milliós nézettség fölött jár.

Doja Cat azonban bebizonyította, hogy nem egyslágeres előadó, és 2019-ben már a második albumát jelentette meg „Hot Pink” címmel, melynek sikere felülmúlta bemutatkozó lemezéét. A „Hot Pink” olyan slágereket tartalmaz, mint a Tyga vendégszereplésével készült „Juicy”, amely 80 milliós nézettségével már túlszárnyalta a „Moo” sikerét is, illetve legújabb sikere a „Say So” amely megjelenése óta folyamatosan a rádiós lejátszási listák élvonalában tartózkodik, valamint a TikTok egyik legnépszerűbb dalává vált a tánckihívásoknál.

Doja Cat bevallása szerint a „Say So”-t a 70-es évek funkzenéje, és a house zene populáris hangzása inspirálta. Talán ennek e két stílus ötvözésének köszönhető az, hogy a dal mostanra megállíthatatlanul a slágerlisták élére tört, népszerűsége pedig megjelenése óta folyamatosan növekszik.

A “Hot Pink” elérhető az RCA/Kemosable gondozásában.

01. Cyber Sex
02. Bite
03. Rules
04. Bottom Bitch
05. Say So
06. Like That
07. Talk Dirty
08. Addiction
09. Streets
10. Shine
11. Better Than Me
12. Juicy (Remix)

 

Hozzászólások

Hozzászólás