Doja Cat: a “Say So” után megérkezett az új, slágergyanús dal

Doja Cat ugyan egyik napról a másikra lett híres „Moo” című slágerével, azonban ez a siker nem történt előzmények nélkül.

Már fiatalon is zenészkarrierre vágyott, tehetsége pedig már hamar megmutatkozott: tinédzserként zongorázott és táncolt, 18 éves korára pedig már lemezszerződéssel rendelkezett.

2014-ben jelentette meg „Purr” című minialbumát, majd 2018-ban megérkezett első albuma is „Amala” címmel, rajta olyan slágerekkel, mint a „Roll with Us”, illetve a „Go to Town”. Nem sokkal az album megjelenése után, de még ugyanabban az évben jött ki önálló kislemezként „Moo” című dala, amely megismertette a fiatal sztár nevét a világgal, köszönhetően a számhoz készült egyszerű, önirónikus videóklipnek is, amely a Youtube-on már 70 milliós nézettség fölött jár.

Az énekesnő azonban bebizonyította: nem egyslágeres előadó. 2019-ben már a második albumát jelentette meg „Hot Pink” címmel, melynek sikere felülmúlta bemutatkozó lemezéét. A „Hot Pink” olyan slágereket tartalmaz, mint a Tyga vendégszereplésével készült „Juicy”, amely 80 milliós nézettségével már túlszárnyalta a „Moo” sikerét is, illetve sikerdala a „Say So”, amely megjelenése óta folyamatosan a rádiós lejátszási listák élvonalában tartózkodik, valamint a TikTok egyik legnépszerűbb dalává vált a tánckihívásoknál.

Doja Cat bevallása szerint a „Say So”-t a 70-es évek funkzenéje, és a house zene populáris hangzása inspirálta. Talán a két stílus ötvözésének köszönhető az, hogy a dal mostanra megállíthatatlanul a slágerlisták élére tört, népszerűsége pedig megjelenése óta folyamatosan növekszik.

Legújabb slágere, a Gucci Mane vendégszereplésével készült “Like That”, a “Say So”-hoz hasonló sikerekre számíthat. A dal nemrég egy színes, egyedi látványvilágú klipet kapott, melyet Daniel Iglesias Jr rendezett. A videó egyik érdekessége, hogy nem csak hagyományos élő felvételeket tartalmaz, hanem rajzfilmes, anime stílusú betétekkel is rendelkezik, ezzel téve még egyedibbé a végeredményt. A dal, könnyen az idei nyár egyik slágerévé válhat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás