Fülledt hollywoodi fényűzés Calvin Harris és Dua Lipa új klipjében!

Pazar videoklipet kapott Dua Lipa és Calvin Harris forró nyári estéket idéző slágere, a One Kiss. Az érzéki, tropical house beütésű szerzemény és a hozzá készült kisfilm egyaránt illeszkedik Harris új retró hullámába. Mindkettő párás és fülledt, mint egy 90-es évekbeli, underground rave party, ugyanakkor édesen pezsegnek, akárcsak egy veszélyesen könnyen csúszó koktél. A kisfilm tálcán kínálja a hamisítatlan hollywoodi csillogást és fényűzést, a nagy kalapok, medencék, pálmafák és románcok világát.

 

 

A megkapó látványvilágú videó Emil Nava keze munkája és meglepő módon Londonban forgatták, nem egy pálmafás paradicsomban. Dua Lipa vérbeli Los Angeles-i dívaként tűnik fel vintage öltözetében, Calvin Harris pedig egykedvű és hűvös medence melletti pincérként szerepel, de a funky bábok egyértelműen ellopják a show-t.

A dal máris több, mint 120 millió streamelésnél tart, holott még egy hónap sem telt el a megjelenése óta. Az Egyesült Királyságban és megannyi más országban is listavezető és egyelőre a legtöbb eladást produkáló szerzemény 2018-ban. Az új videó pedig két nap alatt elérte a 4 és fél milliós nézettséget.

 

 

A legendássá vált producer, DJ és dalszerző Harris napjainkban a modern dance zene kulcsfigurája, újra és újra világrekordokat dönt listavezető dalaival. Munkássága dúskál a nagyszerű együttműködőkben: Frank Ocean, Pharrell Williams, Rihanna, Katy Perry és Ellie Goulding is dolgozott már vele együtt.

Dua Lipa szintén a zenei kollaborációk királynője: a Miguellel közös Lost in Your Light, a Martin Garrix-szel készített Scared To Be Lonely és a Sean Paullal közös No Lie is sikert sikerre halmoz.

Hozzászólások

Hozzászólás