Fülledt hollywoodi fényűzés Calvin Harris és Dua Lipa új klipjében!

Pazar videoklipet kapott Dua Lipa és Calvin Harris forró nyári estéket idéző slágere, a One Kiss. Az érzéki, tropical house beütésű szerzemény és a hozzá készült kisfilm egyaránt illeszkedik Harris új retró hullámába. Mindkettő párás és fülledt, mint egy 90-es évekbeli, underground rave party, ugyanakkor édesen pezsegnek, akárcsak egy veszélyesen könnyen csúszó koktél. A kisfilm tálcán kínálja a hamisítatlan hollywoodi csillogást és fényűzést, a nagy kalapok, medencék, pálmafák és románcok világát.

 

 

A megkapó látványvilágú videó Emil Nava keze munkája és meglepő módon Londonban forgatták, nem egy pálmafás paradicsomban. Dua Lipa vérbeli Los Angeles-i dívaként tűnik fel vintage öltözetében, Calvin Harris pedig egykedvű és hűvös medence melletti pincérként szerepel, de a funky bábok egyértelműen ellopják a show-t.

A dal máris több, mint 120 millió streamelésnél tart, holott még egy hónap sem telt el a megjelenése óta. Az Egyesült Királyságban és megannyi más országban is listavezető és egyelőre a legtöbb eladást produkáló szerzemény 2018-ban. Az új videó pedig két nap alatt elérte a 4 és fél milliós nézettséget.

 

 

A legendássá vált producer, DJ és dalszerző Harris napjainkban a modern dance zene kulcsfigurája, újra és újra világrekordokat dönt listavezető dalaival. Munkássága dúskál a nagyszerű együttműködőkben: Frank Ocean, Pharrell Williams, Rihanna, Katy Perry és Ellie Goulding is dolgozott már vele együtt.

Dua Lipa szintén a zenei kollaborációk királynője: a Miguellel közös Lost in Your Light, a Martin Garrix-szel készített Scared To Be Lonely és a Sean Paullal közös No Lie is sikert sikerre halmoz.

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop