Dua Lipa lesz a következő Calvin Harris sláger közreműködője!

Calvin Harris titokzatos módon hintette el új single-je érkezésének hírét. Új borítóképet állított be közösségi oldalán, mely első ránézésre nem sokat mond el, ám a rajta elhelyezett QR kódot leolvasva leránthatjuk a leplet legújabb dalának részleteiről – megjelenik a „Calvin Harris & Dua Lipa – One Kiss” felirat.

Bizony, a megasztár producer a 2018-as BRIT Award-győztes ”Legjobb brit női előadóval” fog össze, hogy megalkossa legfrissebb szerzeményét. Egyelőre a megjelenés dátumát homály fedi, de elég valószínű, hogy a következő hetekben számíthatunk rá. Instagramján maga Calvin jegyezte meg, hogy egy Halsey-vel közös remix is úton van, illetve két héten belül még egy bombaslágert szállít majd.

 

 

A One Kiss Calvin Harris újabb korszakának második gyümölcse lesz a korábban megjelent PARTYNEXTDOOR-ral közös Nuh Ready Nuh Ready után, mely pont egybeesett azzal a jelentőségteljes momentummal, hogy Harris megvált szakállától – mindezt egy új zenei érába lépés rituáléjaként: „Most már a szakállam a múlté, a kísérlet befejeződött és tovább tudok lépni 2018-ba” mondta a Grammy-díj elvesztése után érzett csalódottságában.

Dua Lipa pedig a zenei együttműködések királynője: a Miguellel közös Lost in Your Light, a Martin Garrix-szel készített Scared To Be Lonely és a Sean Paullal közös No Lie is sikert sikerre halmoz.

Calvin a zeneiparban eltöltött 11. évfordulóját is ünnepli. Debütáló single-je, az Acceptable in the 80s 2007-ben ezen a héten lett 10. helyezett az Official Singles Chart Top 100 listában.

 

Hozzászólások

Hozzászólás