Egy új karácsonyi dallal érkezett a brit szupersztár Robbie Williams

Robbie Williams egy vadonatúj  kislemezzel lepte meg rajongóit, „Can’t Stop Christmas” címmel, amely világszerte elérhető a Columbia Records gondozásában.

A megfagyott lelkeket is felolvasztó ’Can’t Stop Christmas’  egy vidám átdolgozása a hagyományos karácsonyi dalnak, pimasz szövegekkel – amelyek 2020-ra reflektálnak – vidám dallammal és az ünnepekhez illő csengettyűhangokkal

Az új kislemezen Robbie ismét együtt dolgozott a régi partnereivel Guy Chambers és Richard Flack producerekkel. A dalszövegekben előbukkan az idei év minden jellegzetessége, a Facetime, a Zoom, a kézfertőtlenítők és a zoknik mint tökéletes karácsonyi ajándékok, az online vásárlás, és a társadalmi távolságtartás: „A Mikulás a szánján van, de tartja az előírt távolságot”. Robbie megörökíti 2020 karácsonyát mindannyiunk számára; a félelmet reménnyel helyettesítve.

A kislemez a kritikusok által elismert „The Christmas Present” -ből származik – Robbie legutóbbi, és első karácsonyi albumáról, amely tavaly jelent meg. A dupla album ragyogó keveréket tartalmaz eredeti dalokból és különleges ünnepi feldolgozásokból, olyan sztárvendégekkel, mint Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum és Tyson Fury. Az album tavaly decemberben vált Robbie tizenharmadik, a slágerlisták élén helyet foglaló szólóalbumává, ami azt jelenti, hogy sikerült neki az, ami korábban csak egy művésznek Angliában: Elvis Presley-nek.

Hozzászólások

Hozzászólás