Pénteken érkezik 2018 egyik garantált nyári slágere Elvana és Ty Dolla $ign jóvoltából!

Elvana Gjata, művésznevén Elvana albán énekes-dalszerző, aki minden kétséget kizáróan a Balkán egyik legfényesebb popcsillaga. Karrierje 2001-ben kezdődött, több, mint 50 single-lel és 2 albummal büszkélkedhet. A multitalentum énekesnő a Dancing With the Stars Albania táncos tévéműsort is megnyerte. Most már több, mint egy éve munkálkodik első angol nyelvű lemezén a díjnyertes dalszerző, Jason „Poo Bear” Boyd oldalán. Tavaly már megragadta figyelmünket a Forever is over c. dalával, melynek produceri munkálatait nem más végezte, mint David Guetta. Most pedig – április 6-án – potenciális nyári slágerként érkezik Elvana legújabb dala, az Off Guard, melyet a The Audibles producerelt – akik annak idején Poo Bear-rel kézen fogva Justin Bieber Purpose c. albumát is nevelgették. Az Off Guard közreműködője Ty Dolla $ign népszerű amerikai rapper, aki a Kaliforniában forgatott videóklipben is szerepel majd.

 

https://www.youtube.com/watch?v=RO7LHLVmXLU

 

„Elvana kétségtelenül az egyik legtehetségesebb és legképzettebb előadó, akivel valaha dolgoztam a karrierem során! A hangja, a lelke és szellemisége összeadódva alkotnak egy olyan hangot, ami minden frekvencián átrezonál” – mondja Poo Bear, mikor arról kérdezték, milyen is Elvana-val dolgozni.

Szintén Poo Bear volt az, aki bemutatta a projektet Ty Dolla $ign-nak. A két alkotót régi barátság és sok más közös projekt kötötte össze, az Off Guard zenéjét és dalszövegét is közösen írták. A dal a mostani nyárra lett időzítve egy mesés videóklippel együtt.

Ethan Lader rendező (aki készített már videóklipeket Bruno Mars-nak, Wiz Kalifa-nak és Enrique Iglesias-nak is) így nyilatkozott: „Kombinálva a vízpartot, a divatot és a városi életstílust, ez a videó a nemek szórakoztató évődése: fiúk vs. lányok. Olyan vidám pillanatok lettek beleválogatva, amiktől jól érzed magad. A videó a 90-es évek hangulatát árasztja az élvezetek és a divat terén. Mókás volt Elvana-t és Ty-t ebbe a 90-es évekbeli feeling-be helyezni, a végeredmény laza és stílusos.”

 

Hozzászólások

Hozzászólás