Pénteken érkezik 2018 egyik garantált nyári slágere Elvana és Ty Dolla $ign jóvoltából!

Elvana Gjata, művésznevén Elvana albán énekes-dalszerző, aki minden kétséget kizáróan a Balkán egyik legfényesebb popcsillaga. Karrierje 2001-ben kezdődött, több, mint 50 single-lel és 2 albummal büszkélkedhet. A multitalentum énekesnő a Dancing With the Stars Albania táncos tévéműsort is megnyerte. Most már több, mint egy éve munkálkodik első angol nyelvű lemezén a díjnyertes dalszerző, Jason „Poo Bear” Boyd oldalán. Tavaly már megragadta figyelmünket a Forever is over c. dalával, melynek produceri munkálatait nem más végezte, mint David Guetta. Most pedig – április 6-án – potenciális nyári slágerként érkezik Elvana legújabb dala, az Off Guard, melyet a The Audibles producerelt – akik annak idején Poo Bear-rel kézen fogva Justin Bieber Purpose c. albumát is nevelgették. Az Off Guard közreműködője Ty Dolla $ign népszerű amerikai rapper, aki a Kaliforniában forgatott videóklipben is szerepel majd.

 

 

„Elvana kétségtelenül az egyik legtehetségesebb és legképzettebb előadó, akivel valaha dolgoztam a karrierem során! A hangja, a lelke és szellemisége összeadódva alkotnak egy olyan hangot, ami minden frekvencián átrezonál” – mondja Poo Bear, mikor arról kérdezték, milyen is Elvana-val dolgozni.

Szintén Poo Bear volt az, aki bemutatta a projektet Ty Dolla $ign-nak. A két alkotót régi barátság és sok más közös projekt kötötte össze, az Off Guard zenéjét és dalszövegét is közösen írták. A dal a mostani nyárra lett időzítve egy mesés videóklippel együtt.

Ethan Lader rendező (aki készített már videóklipeket Bruno Mars-nak, Wiz Kalifa-nak és Enrique Iglesias-nak is) így nyilatkozott: „Kombinálva a vízpartot, a divatot és a városi életstílust, ez a videó a nemek szórakoztató évődése: fiúk vs. lányok. Olyan vidám pillanatok lettek beleválogatva, amiktől jól érzed magad. A videó a 90-es évek hangulatát árasztja az élvezetek és a divat terén. Mókás volt Elvana-t és Ty-t ebbe a 90-es évekbeli feeling-be helyezni, a végeredmény laza és stílusos.”

 

Hozzászólások

Hozzászólás

hozzászólás...?

Hozzászólás

lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher lunette de soleil ray ban ray ban pas cher occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet occhiali da sole ray ban outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet louboutin outlet air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet air max outlet sunglass hut Sunglass Hut Online Shop