Enrique Iglesias harmincadszor is meghódította a listák élét!

A nemrég a budapesti közönség szívét duplán is elrabló Enrique Iglesias EL BAÑO című vadonatúj slágere töretlen sikernek örvend. A héten egészen a Billboard Latin Rádiós Játszási Lista éléig jutott – hihetetlen módon ez a 30. dala, ami megkaparintotta ezt az első helyet. Ezen kívül a Latin Pop, a Latin Rhythm mezőnyeit és a puerto rico-i listákat is meghódította és a 41. olyan Enrique-szerzemény, ami bejutott a Billboard Latin Rádiós Játszási Lista Top 10-ébe.

 

 

Iglesias népszerűsége határokon átívelő; nemrég 25 ezer rajongó előtt énekelt Oslo-ban és szinte garantáltan teltházas aréna-koncertek sora vár rá Izraelben, Csehországban, Portugáliában, Oroszországban, Dániában és Görögországban is. Nem mellesleg hazánkban a hatalmas rajongótábornak és az elkötelezett szervezőknek köszönhetően március 11-én és 12-én is teltházas bulit csapott a Papp László Sportarénában. A közönség impozáns dalcsokrot kapott legnagyobb slágereiből; felcsendült többek között a Bailamos, a Hero, a Duele El Corazón, a Heartbeat, a Bailando, és a Subeme La Radio is.

 

 

Enrique most Dél-Amerikába veszi az irányt, most először lép majd fel élőben Brazíliában, majd Argentínában folytatja turnéját, aztán pedig visszakanyarodik Európába.

Az EL BAÑO egyébként január 12-én látott napvilágot és a “trap király” Bad Bunny-val közös együttműködés zamatos gyümölcse. A végeredmény egy vitathatatlanul szikrázó, csábító és szexi himnusz.

A latin pop hercege 2018-ban új albummal jelentkezik majd, mely a Sony Music Latin gondozásában jelenik majd.

 

Hozzászólások

Hozzászólás