Fifth Harmony: az első album négyesben

Augusztus 25-én jelent meg a Fifth Harmony új, harmadik nagylemeze, amely a lánycsapat nevét viseli, és amelyet először készítettek el négyes felállásban. A rajongók már nagyon várták, hogy mire jut Ally, Dinah, Lauren és Normani, és a legfrissebb visszajelzések alapján nem okoztak csalódást: az album 48 ország iTunes listáján – közte Magyarországon is! – az első helyen nyitott.

Camila Cabello decemberben távozott a Fifth Harmony soraiból, és ekkor sokan féltették az együttes jövőjét, ám a négy lány egyértelművé tette: lesz folytatás. És nem is vártak sokat a visszatéréssel, hiszen a tavalyi 7/27 után máris itt a harmadik lemez. A többszörös díjnyertes, platina eladásokkal büszkélkedő hölgyfogat, akiknek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Worth It vagy a Work From Home, ráadásul egy új klippel is megkoronázta az album megjelenését: a He Like That videója egy meglehetősen fülledt tánckoreográfiát mutat be, ahol a lányok nem elenyésző számú, félmeztelen táncos társaságában láthatók.

A Fifth Harmony korongról máris olyan lapok nyilatkoztak elismerően, mint a Rolling Stone vagy a USA Today: utóbbi egyszerűen csak a csapat legjobbjaként jellemezte a tíz dalt. Ez külön is elismerés a négy hölgynek, hiszen társszerzőként több dalt is jegyeznek, miközben – többek között – olyan producerekkel és DJ-kkel dolgoztak együtt, mint Skrillex, Poo Bear, a The Stereotypes, a Dreamlab vagy Tommy Brown. A lemezről az első single, a június 2-án megjelent Down, az iTunes-on a Fifth Harmony leggyorsabban csúcsra jutó alkotása lett, és egyúttal a legjobb eladási eredményeket is hozta nekik.

Ezt a felfele ívelő tendenciát pedig folytatja az új album, amely az iTunes első helyén nyitott – sok más ország mellett – Magyarországon, Görögországban, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban és gyakorlatilag a teljes Közép- és Dél-Amerikai térségben.

A Fifth Harmony dallistája:
1. Down (feat. Gucci Mane)
2. He Like That
3. Sauced Up
4. Make You Mad
5. Deliver
6. Lonely Night
7. Don’t Say You Love Me
8. Angel
9. Messy
10. Bridges

Hozzászólások

Hozzászólás