A Fine Line megjelenése után az eladási listák csúcsán

Harry Styles hatalmas kritikai és közönségsikert elért új albuma, a “Fine Line” megjelenése második hetében is a Billboard lista élén tartózkodott, első helyezettként zárva az évtizedet és lépve be az újba úgy, hogy a második héten is 89000 eladott példánnyal büszkélkedhetett.

Már megjelenése hetében a slágerlisták élére tört és történelmet írt azzal, hogy a Billboard 200 lista első helyén nyitott, több mint 478000 eladott albummal, amellyel a valaha volt legnagyobb eladást produkálta mint brit származású szólóművész azóta hogy a Nielsen 1991-ben elkezdte mérni az eladásokat. Ugyancsak komoly eredménynek számít, hogy egy hét alatt lett az album a hatodik legtöbbet eladott CD lemez és negyedik legtöbbet eladott bakelit lemez a Nielsen történelme során.

Harry albuma az eladásokat tekintve az év harmadik legjobban nyitó lemeze lett, továbbá négy éve nem volt ilyen sikeres popzenei album férfi előadó kategóriában.

A fantasztikus siker az Egyesült Államokhoz hasonlóan a világ többi részén is megállíthatatlanul folytatódott, az album az eladási listák élére került több mint 20 országban, többek között Kanadában, Ausztráliában, Írországban, Új-Zélandon, Mexikóban, Hollandiában, Svédországban, Brazíliában illetve Délkelet-Ázsiában.

Harry lett továbbá az első olyan brit származású férfi szólóművész, akinek mindkét albuma az első helyen debütált az Egyesült Államokban.

Harry világkörüli “Love on Tour” elnevezésű turnéja idén áprilisban indul, melyre jegyek már kaphatók.

A “Fine Line” címen kiadott album már elérhető a Columbia Records/Erskine Records kiadásában.

Hozzászólások

Hozzászólás