Idén a Foo Fighters szállítja a rock életérzést a Brit Awards közönségének

A többszörös platinalemezes, fesztivál-szenzáció, stadion-töltő szupersztárok február 21-én meghódítják a Brid Awards díjátadó gála színpadát. A Foo Fighters csapata most először lép majd fellépőként és nem „csupán” nyertesként az esemény porondjára; idén ők szállítják a rock életérzést a nívós ünnepély közönségének.

Rajtuk kívül eddig olyan neveket jelentettek be a szervezők, mint Ed Sheeran, Dua Lipa, Sam Smith és Stormzy. Dave Grohl-ék szerint emlékezetes pillanatokra számíthatunk. Az ikonikus banda egyébként is Nagy-Britannia szíve csücske; tavaly a Glastonbury Festival egyik fő fellépője voltak, négy országos lista éleket megmászó albumot és megannyi Brit Awards trófeát tudhatnak a magukénak. Így tulajdonképpen meglepő, hogy eddig nem léptek fel az évente megrendezésre kerülő gálán.

A zenekar a Concrete and Gold szeptemberi debütálásával még egy U.K. No. 1 albumot tarthat számon, mely így olyan lemezeik sikerének nyomába szegődött, mint a One by One (2002), az Echoes, Silence, Patience & Grace (2007) és a Wasting Light (2011). Az amerikai rockerek ezenkívül  a Legjobb nemzetközi zenekar és a Legjobb nemzetközi album kategóriákban is Brit Awards győztesek lettek az elmúlt évek folyamán.

A 2018-as Brit Awards február 21-én a Londoni O2 Arénában kerül megrendezésre, a napokban több fellépőről is lehull a lepel. A Foo Fighters a jelöltek között is helyet kapott, ismét a Legjobb nemzetközi zenekar kategóriában. Mellettük a többi kategóriában többek között P!nk, Rag’N’Bone Man, az Arcade Fire, az LCD Soundsystem, DJ Khaled, Calvin Harris és Paloma Faith neveivel találkozhatunk.

 

Hallgassátok vagy vásároljátok meg a Foo Fighters legújabb, Concrete and Gold c. albumát az alábbi linkre kattintva!

Foo Fighters

Hozzászólások

Hozzászólás