A történelem híres szerelmespárjainak nyomába lép G-Eazy és Halsey közös duettjük videóklipjében – és talán a való életben is?

Megjelent a többszörös platinalemezes rapper/producer G-Eazy és az alternatív pop amazon Halsey régóta várt duettje, a Him & I – és annak magával ragadó kisfilmje! Az elsöprő szerelemről szóló dalt Rómeó és Júlia története, illetve G-Eazy közelgő albumának (The Beautiful & Damned) elnevezéséhez illően az azonos című regény írójának, F. Scott Fitzgeraldnak és feleségének románca ihlette. De felsejlenek benne, akárcsak a szövegben is, Bonnie és Clyde párosának motívumai is. A mesés kollaboráció máris harmadik helyezett az iTunes listáján, a Spotify New Music Friday mezőnyében pedig első!

A The Futuristics által producerelt kisfilm rendezését a való életben is szerelmespárrá vált G-Eazy és Halsey intézték, s egy hétvége alatt forgatták le New York költői forgatagában. A track a rapper december 15-én megjelenő The Beautiful & Damned címre keresztelt albumának legfrissebb beharangozója. A lemez korábban napvilágot látott dalai közül az A$AP Rocky-val és Cardi B-vel közös No Limit máris slágerré vált: közel 70 millió alkalommal streamelték a Spotify-on és a US Spotify Top 200 listájának top 10-ében végzett. A személyes hangvételű dalokat felvonultató album 20 szerzeménye olyan közreműködőkkel büszkélkedhet, mint Kehlani, E-40, Charlie Puth és Anna of The North. A No Limit sikerét szorgosan követi a többi megjelent track is, mint a Zoe Nash-el készített, címadó The Beautiful & Damned, a The Plan és a Summer in December.

Hozzászólások

Hozzászólás