G-Eazy új albummal és kisfilmmel készül bemutatni rejtett oldalát

A multi-platinalemezes, amerikai-ukrán gyökerekkel rendelkező, kaliforniai rapper-producer, Gerald Earl Gillum, azaz G-Eazy december 15-én jelenteti meg The Beautiful and Damned címre keresztelt, legújabb stúdióalbumát, ráadásul azonos elnevezéssel egy titokzatos kisfilm is várható. Íme egy rövid előzetes hozzá:

A G-Eazy ígérete szerint 20 igazán személyes dalt tartalmazó dupla lemezes kiadványába már belekóstolhattak a rajongók. Szeptember 8-án jelent meg róla az első kislemez, az A$AP Rocky-val és Cardi B-vel közös No Limit, aminek hanganyaga máris több, mint 32 milliós YouTube nézettségnél tart, és 40 milliónál is többen streamelték Spotify-on. Ezt követte november 9-én a The Plan és fekete-fehér tónusokkal hipnotizáló videóklipje, melyet Daniel CZ. rendezett, majd november 13-án megérkezett az album címadó dala, a The Beautiful & Damned, Zoe Nash közreműködésével. Következő potenciális slágere, a Halsey-vel készített Him & I december 1-én lát napvilágot Az albumon az eddig említett nevek mellett többek között Kehlani, E-40, Charlie Puth és Anna of The North is vendégszerepel.

Mind az új lemez, mind a kisfilm G-Eazy egy eddig kevésbé ismert oldalát fedi fel és tárja nyilvánosság elé: olyan intim részletekre derül fény a rapperrel kapcsolatban, minthogy saját életét túlzottan is korlátok közé szorítottnak érezte, ennek orvoslásaként alkotta meg alteregója, G-Eazy alakját. Így válhatott azzá a vagány sztárrá, aki mindig is szeretett volna lenni. Viszont a „szerep” árnyoldala is utolérte a fiatal művészt; az éjszakai élet függőségei, kedvenc bűnös élvezeteinek túlhajszolása óhatatlanul hatalmukba kerítették. Párhuzamot mutatva F. Scott Fitzgerald azonos című regényével, a The Beautiful and Damnedben megláthatjuk, miként is kell naponta megbirkóznia személyiségének ezen sötétebb oldalával, hogy aztán igazán önmagává válhasson.

Hozzászólások

Hozzászólás