Összetört gitárok, pompom-lányok, boxolók és kitartóan dobogó szívek: mindezt megtalálod George Ezra új klipjében!

George Ezra – aki Budapesről szóló balladája okán örökbérletet váltott a magyar közönség szívébe – új dallal jelentkezett. Megjelent ugyanis Staying At Tamara’s című második stúdióalbumának második szerzeménye, a Paradise. Az NME a “várakozás himnuszaként” jellemezte a feltüzelt hangulatú, pörgős dalt, ami egy gátlásoktól mentes, feltűnő és lendületes videó kíséretében érkezett. A kisfilmben összetört gitárok, pompom-lányok, boxolók és kitartóan dobogó szívek motívumai is vissza-visszatérnek, demonstrálván az éppen kibontakozó szerelem és a kezdeti kételyekkel fűszerezett várakozás extázisát.

George így festette le a szerzeményt: “A Paradise egy olyan dallamként kezdte pályafutását, amit nem tudtam kiverni a fejemből… Hónapokkal később elkezdtem írni egy dalt, amiben azt az érzést szerettem volna kiemelni, amikor megismerkedsz valakivel és teljesen belezúgsz. Ilyenkor gyakran azon kapjuk magunkat, hogy az érzéseinken töprengünk, és próbáljuk kitalálni, hogy mit is jelentenek. De a szerelemben nincs helye bizonytalanságnak, ilyenkor minden egyértelmű és ez egy mennyei (paradise) állapot.”

A 11 dalt tartalmazó Staying At Tamara’s lemez március 23-án lát majd napvilágot CD és bakelit formájában. Három évvel Ezra listavezető, debütáló albuma, a Wanted On Voyage után az énekes a “menekülés, álmodozás, szorongás és szerelem témáit feszegető” dalcsokorral tér vissza.

George az év első, teltházas, intim hangulatú koncertjét a londoni Shoreditch Town Hall színpadán adja január 31-én, aztán márciusban Ausztráliában belevág világkörüli turnéjába, mely során Európát is útba ejti. Magyarországi időpontról egyelőre nincs információ, de reménykedhetünk, hogy a 2017-es Sziget Fesztiválon olyannyira jól érezte magát, hogy visszatér majd hazánkba.

George Ezra egyike az évtized legkeresettebb férfi előadóinak. Debütáló albuma, a Wanted On Voyage az Egyesült Királyságban négyszeres platina, az Egyesült Államokban pedig aranylemez státuszt ért el. Az énekes rekordidő alatt tett szert világhírnévre, első lemeze 10 országban landolt a listák Top 10-ében, három teltházas brit turnét vezényelt le, BRIT Awards-jelöléssel, BBC Music-díjjal és Ivor Novello-díjjal büszkélkedhet.

Staying At Tamara’s dallista

Pretty Shining People

Don’t Matter Now

Get Away

Shotgun

Paradise

All My Love

Sugarcoat

Hold My Girl

Saviour (feat. First Aid Kit)

Only A Human

The Beautiful Dream

Rendeld elő az albumot az alábbi linken!

George Ezra – Staying At Tamara’s

Hozzászólások

Hozzászólás