George Ezra zenész barátaival beszélget új podcast-sorozatában

Elstartolt George Ezra vadonatúj podcast-sorozata, a George Ezra & Friends, melyben a többszörös platinalemezes énekes-gitáros-dalszerző zenész barátaival folytat bensőséges, vicces, vagy éppen titkokra fényt derítő, mély beszélgetéseket.

Az első epizód máris elérhető az iTunes-on és a Spotify-on, melyben Ed Sheeran vállalta a különleges beszélgetőpartneri posztot. A két ifjú énekes minden témát kivesézett; az első daltól az első koncerten keresztül, James Blunt-on át egészen a sörhas kérdésköréig.

Hallgasd meg a műsort >> ITT << !

A jövőbeli részekben George többek között Craig Daviddel, Rag’n’Bone Mannel, a London Grammar énekesnőjével, Hannah Reiddel és a Royal Bloodból ismert Ben Thatcherrel fog beszélgetni.

„Ha a podcastok nem lépnek be az életembe, a második albumom valószínűleg hat hónappal korábban elkészült volna,” állítja George. „Vagy ki tudja, talán héttel is. A podcastok világa extrém módon befogadó és komfortos kiút a mindennapokból. Érdekes emberek beszélnek más érdekes emberekkel érdekes dolgokról. Új ötletek, régi ötletek, gondolkodók és álmodozók.

Nagyon élveztem azokat a műsorokat, mikor komikusok beszélgettek más komikusokkal, őszinte beszámolók születtek az iparról, amiben dolgoznak. Inspirálónak és felszabadítónak éreztem ezeket. Az, hogy a szórakoztató iparban dolgozókat hallasz ennyire nyíltan beszélni az előadóművészet magasságairól és mélységeiről, olyan dolognak tűnt, amire eddig nem volt példa és személy szerint nekem, mint előadónak, sokat segített.

Elkezdtem olyan nyílt és hosszú beszélgetésekre vadászni, melyeket két-két zenész folytatott az előadóművészet és az alkotás megkérdőjelezhetetlen magasságairól, miközben őszintén beszéltek az odáig vezető út árnyoldalairól is. Ilyenkor semmi sem zökkenthetett ki. Egy darabig ültem az ötleten, mielőtt összeszedtem volna a bátorságomat, hogy kipróbáljam a dolgot; megvásároljam a felszerelést és felkészüljek a podcastre.

Végül jobb lett, mint ahogy valaha képzeltem. Elutaztam a vendégeimhez, akárhol is voltak, aztán csak ketten voltunk egy szobában. A kezdeti tízperces csevej után mindketten ellazultunk és megkezdődött a sztorizgatás a tapasztalatokról.

Bár az egész egy szerelemprojektként kezdődött, végül az egyik legjobb és legkiteljesítőbb projekt lett, amiben valaha részt vettem. Remélem olyan érdekes és szórakoztató lesz majd hallgatni is, mint amilyen elkészíteni volt.”

George Ezra egyike az évtized legkeresettebb férfi előadóinak. Debütáló albuma, a Wanted On Voyage az Egyesült Királyságban négyszeres platina, az Egyesült Államokban pedig aranylemez státuszt ért el. Az énekes rekordidő alatt tett szert világhírnévre, első lemeze 10 országban landolt a listák Top 10-ében, három teltházas brit turnét vezényelt le, BRIT Awards-jelöléssel, BBC Music-díjjal és Ivor Novello-díjjal büszkélkedhet.

George 11 dalt tartalmazó Staying At Tamara’s címre keresztelt nagylemeze március 23-án lát majd napvilágot CD és bakelit formájában. Három évvel Ezra listavezető, debütáló albuma után az énekes a “menekülés, álmodozás, szorongás és szerelem témáit feszegető” dalcsokorral tér vissza. Az album fő beharangozója, a Paradise nemrég jelent meg. Az NME a “várakozás himnuszaként” jellemezte a feltüzelt hangulatú, pörgős dalt, ami egy gátlásoktól mentes, feltűnő és lendületes videó kíséretében érkezett. A kisfilmben összetört gitárok, pompom-lányok, boxolók és kitartóan dobogó szívek motívumai is vissza-visszatérnek, demonstrálván az éppen kibontakozó szerelem és a kezdeti kételyekkel fűszerezett várakozás extázisát.

 

Rendeld elő az albumot az alábbi linkre kattintva!

https://strm.hu/georgeezra-stayingattamaras/

Hozzászólások

Hozzászólás