George Ezra legújabb dala egy komikus köntösbe bújtatott óda az összetartozásról

Újabb dal és videóklip érkezett George “Budapest” Ezra március 23-án napvilágot látó, Staying At Tamara’s című albumáról. A vadonatúj, Pretty Shining People című szerzemény a közeledő lemez energikus, felemelő nyitánya lesz, a DIY magazin szavaival élve: “egy óda az összetartozásról és érzelmi terheink megosztásáról”.

Az enyhén komikus videóban George egy siralmasan kihalt working men’s club (Nagy-Britanniában a 19. századtól elterjedt privát közösségi klub) színpadán egy retro karaoke masináról énekli a friss dalt. S bár mindössze egyetlen érdektelen néző ül a közönség “soraiban”, ez sem törheti le a dalos pacsirta Ezra kedvét.

A Pretty Shining People a nagylemez 3. beharangozója a Don’t Matter Now és a feltüzelt hangulatú, pörgős Paradise után, amit az NME a “várakozás himnuszaként” jellemzett. A 11 dalt tartalmazó Staying At Tamara’s anyagában – három évvel Ezra listavezető, debütáló albuma, a Wanted On Voyage után – az énekes a “menekülés, álmodozás, szorongás és szerelem témáit feszegető” dalcsokorral tér vissza. Az album máris pozitív elővéleményeket kapott; a The Sun és a DIY magazinok 4*-ra értékelték.

George márciusban világkörüli turnéra indul, melybe Ausztráliában vág bele, majd visszatér az Egyesült Királyságba és nyári fesztiválokra is ellátogat. A turnédátumok listáját megtalálod a www.georgeezra.com  oldalon!

Staying At Tamara’s dallista

Pretty Shining People

Don’t Matter Now

Get Away

Shotgun

Paradise

All My Love

Sugarcoat

Hold My Girl

Saviour (feat. First Aid Kit)

Only A Human

The Beautiful Dream

 

Rendeld elő a Staying At Tamara’s albumot az alábbi linken!

George Ezra – Staying At Tamara’s

Hozzászólások

Hozzászólás