Lengyelország nyári slágerrel indul az Eurovízión

A Light Me Up a lengyel DJ és zenei producer, Gromee legfrissebb dala, aki immár másodszor választotta a svéd énekes-dalszerző Lukas Meijert, hogy munkássága közreműködője legyen. A szerzemény egy igazi táncra csábító és pozitív energiákkal teli, fülbemászó nóta. Videóklipjét nyári sláger-hangulatához illően Barcelona legidillibb szegleteiben forgatták.

 

 

Népszerűsége valószínűleg csak tovább nő majd, mivel Gromee-t érte az a megtiszteltetés, hogy képviselje Lengyelországot a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon. A Light Me Up single-je nyerte meg az ország nemzeti dalversenyének döntőjét, miután bezsebelte a jelöltek szavazatainak nagy részét. Gromee Lukas Meijerrel együtt adja majd elő a dalt május 10-án, Lisszabonban, a második elődöntőn.

 

 

Gromee, valódi nevén Andrzey Gromala egy tehetséges DJ és zenei producer, aki eredetileg Krakkóból származik. Egyedi hangzása az analóg hangszerek és elektronikus ütemek közötti szinergián alapul: az élő hangszerek mély és eredeti hangzása párosul a modern, számítógép alapú ritmusokkal. Előző dalai, a Without You, a Fearless, a Spirit és a Runaway Lengyenországban a rádiók kedvencei és világszerte rengetegen streamelik őket. A február 15-én megjelent Light Me Up YouTube-nézettsége is szárnyal, máris 8 millió felett jár.

 

Hozzászólások

Hozzászólás